Σημαντική πρόκληση η ασφαλής καταστροφή εγγράφων

Η ασφαλής καταστροφή εγγράφων είναι μια σημαντική πρόκληση για την αποφυγή διαρροής της πληροφορίας που περιέχουν, γεγονός που προνοεί πλέον και ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 
Η Kaniklides στα πλαίσια των συνεχών επενδύσεών της για ανάπτυξη καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών Διαχείρισης Εγγράφων, παρέχει στην Κυπριακή αγορά την υπηρεσία καταστροφής εγγράφων κατηγορίας 4 (DIN 32757),  πιστοποίηση  που είναι απαίτηση μεγάλων Οργανισμών για την ασφαλή καταστροφή διαβαθμισμένων εγγράφων. Η καταστροφή γίνεται σε υπερσύγχρονη μονάδα που διακρίνεται μεταξύ άλλων και για τη φιλική προς το περιβάλλον και τους χρήστες λειτουργία της (σύστημα απορρόφησης σωματιδίων με χρήση φίλτρων και χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας).
 
Επιπλέον για Οργανισμούς που επιθυμούν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στην καταστροφή των εγγράφων τους (κατηγορίες 5 & 6) υπάρχει δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης της υπηρεσίας σε αυτά τα επίπεδα.
 
Εκτός από έγγραφα, η μονάδα μπορεί να καταστρέψει μαγνητικά και οπτικά μέσα αποθήκευσης πληροφοριών, πιστωτικές και μαγνητικές κάρτες κλπ., με αντίστοιχες επιδόσεις  ως προς την ασφάλεια.
 
H Kaniklides διαθέτει υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των πελατών της. Το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Οργανισμοί και επιχειρήσεις επιλέγουν να συνεργαστούν με την Εταιρεία μας την δεσμεύει στην τήρηση των υψηλότερων προτύπων για την ποιότητα των υπηρεσιών που τους παρέχει. Με επενδύσεις, έργο και αποτέλεσμα.

Δειτε Επισης

Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Απεικονιστικών Κέντρων Ιατρικής
Και με βούλα Υπουργικού, γενικός διευθυντής του ΟΑΥ ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου
To Waste Wisely Cyprus πάει Fork Food Market παρέα με το Zero Waste Project Quasimodo
MSPA Europe/Africa Conference: Σε εξέλιξη το συνέδριο για το mystery shopping στη Λεμεσό
International Compliance Forum: Επιστροφή τον προσεχή Οκτώβριο
Η Πολυκλινική Υγεία διοργανώνει για 5η χρονιά τον Θαλάσσιο Μαραθώνιο για στήριξη του Αντικαρκινικού
Το Cyprus Professional Services Conference ανέδειξε την Κύπρο ως διεθνές business hub
Krypto: Συμμετέχει και στηρίζει ως Bronze Partner το Reflect Festival
Οι εκδηλώσεις της ΚΟΕ σε συνεργασία με τους συνεργάτες-χορηγούς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων
Επαγγελματικές υπηρεσίες: Η νέα γενιά ως εργοδότης και τα επιχειρηματικά μοντέλα που προκρίνει