Στέγη ψάχνει το ΓΕΡΗΕΤ

Την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος από άτομα ή εταιρείες που διαθέτουν κτήριο στην Επαρχία Λευκωσίας ζητά ο Επίτροπος Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το κτήριο πρέπει να είναι συνολικού εμβαδού 2100 τ.μ. περίπου, με απόκλιση ±10%, για τη στέγαση τόσο του του Γραφείου του Επιτρόπου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) όσο και της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ)/Εθνικού CSIRT, με εύκολη πρόσβαση από τους πολίτες.

Οι προτιμώμενες περιοχές
Κατά προτίμηση το κτήριο θα πρέπει να βρίσκεται στους μεγάλους δήμους της πρωτεύουσας (Ζώνη 2 στον χάρτη), ενώ πρόσθετο πλεονέκτημα έχουν κτήρια στις λεωφόρους Λεμεσού, Αθαλάσσας, Στροβόλου, Κυριάκου Μάτση, Κέννεντυ, Σταυρού, Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, 28ης Οκτωβρίου, Ακροπόλεως, Ανδρέα Αβρααμίδη και Νίκης (Ζώνη 1 στον χάρτη).

Η περίοδος ενοικίασης θα είναι πέντε έτη, με δικαίωμα παράτασης από μέρους του ενοικιαστή για άλλη μία πενταετία, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο για μακροχρόνια ενοικίαση, ενοικιαγορά ή αγορά. 

Παράδοση έξι μήνες μετά την υπογραφή
Σημειώνεται ότι το κτήριο πρέπει να είναι έτοιμο για παράδοση το αργότερο έξι μήνες μετά την υπογραφή. 

Διευκρινίζεται επίσης ότι το κτήριο που θα προεπιλεγεί, θα επιθεωρηθεί από όλες τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες και οι τροποποιήσεις του κτιρίου που θα υποδειχθούν να υλοποιηθούν, ούτως ώστε το κτίριο να διαμορφωθεί κατάλληλα με βάση τις ανάγκες του ΓΕΡΗΕΤ και της ΑΨΑ/Εθνικού CSIRT, και το συνεπαγόμενο κόστος θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη. 

Οι εν λόγω εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγράμματος που θα συμφωνηθεί. Επιπρόσθετα, ο ιδιοκτήτης θα επωμίζεται όλα τα έξοδα συντήρησης του κτιρίου καθ’ όλη τη διάρκεια ενοικίασης του κτιρίου. 

Σύμφωνα με το ΓΕΡΗΕΤ, το σύνολο των εργαζομένων που θα στεγαστούν στο υπό αναφορά κτίριο ανέρχεται στους 77 περίπου, με πρόνοια για ακόμη 20 εργαζόμενους.

Μεταξύ άλλων, το κτίριο πρέπει να διαθέτει επίσης επαρκή αριθμό χώρων στάθμευσης για τις ανάγκες του προσωπικού (77 χώρους), καθώς και δέκα χώρους στάθμευσης επισκεπτών, δηλαδή χώρων με εύκολη πρόσβαση στο κοινό.

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο