ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι η μεγαλύτερη πρωτοποριακή εταιρεία παραγωγής και διανομής τροφίμων, πιστοποιημένη με διεθνή πρότυπα ποιότητας, η οποία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και προσφέρει προϊόντα μεγάλης διατροφικής αξίας στους καταναλωτές.
 
Η ποιότητα ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, με την επιχείρηση να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου. Σήμερα εργοδοτεί πέραν των 600 ατόμων. Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ αποτελεί μία από τις ισχυρότερες βιομηχανίες της Κύπρου, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της, με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, «Συμμετοχή», το οποίο αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.
 
Με ποιους τρόπους προωθείτε το προϊόν σας στην αγορά, αυξάνοντας το brand awareness;
Η εταιρεία επικεντρώνεται στη δημιουργία διαφημιστικών εκστρατειών προώθησης των προϊόντων της μέσα από επικοινωνία και καμπάνιες 360ο. Οι καμπάνιες μας σε όλα τα Μέσα, περιλαμβάνοντας τηλεόραση, οutdoor, περιοδικά, ραδιόφωνα, Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram), Digital (google, YouTube, web pages), προβολή στα μεγάλα εμπορικά κέντρα όλων των πόλεων. 
Επίσης, τα προϊόντα προωθούνται με δειγματοδιανομές σε υπεραγορές, γυμναστήρια, παράλιες, product placements κτλ. Μέσα από αυτή τη στρατηγική προσέγγιση έχουμε αυξήσει το brand awareness των προϊόντων μας και ταυτόχρονα δημιουργήσαμε διάφορα success stories, όπως το γαλατάκι, το Στραγγάτο fruta και άλλα.
 
Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αγοραστικού σας κοινού;
H Χαραλαμπίδης Κρίστης διαχρονικά σχεδιάζει τη στρατηγική της με άξονα τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και της κοινωνίας και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και τα επόμενα χρόνια. Το γάλα είναι σημαντικό και αναγκαίο για όλους τους καταναλωτές, όλων των ηλικιών. Αυτό αναγνωρίζεται στο μέγιστο βαθμό από τους καταναλωτές. Η ποιότητα, η διατροφική αξία και η φρεσκάδα των προϊόντων  αποτελούν τους βασικούς παράγοντες στη βάση των οποίων ο καταναλωτής επιλέγει. Στα γαλακτοκομικά προϊόντα της Χαραλαμπίδης Κρίστης ο καταναλωτής αναγνωρίζει αυτούς τους παράγοντες ΣΥΝ τη συνέπεια και τη σιγουριά της μάρκας μας.
 
Σε ποια σημεία πώλησης προωθείτε το προϊόν;
H εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί δυνητικά το σημαντικότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εταιρεία μας. Με ένα από τα ισχυρότερα δίκτυα διανομής στον τομέα των FMCGs, τα προϊόντα της Χαραλαμπίδης Κρίστης βρίσκονται καθημερινά σε όλα τα κανάλια πώλησης (hypermarkets, σουπερμάρκετ, groceries, convenience), με στόχο να εξυπηρετούμε τον καταναλωτή 24 ώρες την ημέρα.
 
Σε τι δίνει μεγαλύτερη σημασία ο σύγχρονος καταναλωτής, προκειμένου να επιλέξει ένα προϊόν;
Η αυξημένη ζήτηση για αυθεντικά προϊόντα που παρασκευάζονται από φρέσκα και αγνά υλικά και η στήριξη τοπικών brands/εταιρειών από τους καταναλωτές είναι οι κύριοι άξονες που θα χαρακτηρίσουν την κυπριακή αγορά τα επόμενα χρόνια. Ο καταναλωτής της Κύπρου αναμένει ακόμα περισσότερα νέα προϊόντα, που θα ανταποκρίνονται στις ολοένα εναλλασσόμενες ανάγκες του, αλλά και την ευκαιρία να έχει μια πιο άμεση και συχνή επικοινωνία με τις αγαπημένες του μάρκες και εταιρείες, που επιλέγει και εμπιστεύεται. Το value for money παραμένει υψηλής προτεραιότητας ζητούμενο από τους Κύπριους.
 
Ποιους στόχους έχετε θέσει για την επόμενη τριετία;
Θέλουμε η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ να διατηρήσει αναλλοίωτες τις αξίες και την ιστορία της, όπως έχουν αποτυπωθεί στις συνειδήσεις των καταναλωτών ως σήμερα, διατηρώντας και εξελίσσοντας παράλληλα όλα όσα τις έφεραν στην κορυφή.  Όραμα μας είναι η εταιρεία μας να καθιερωθεί ως η καλύτερη κυπριακή πρωτοποριακή επιχείρηση τροφίμων με διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας στους καταναλωτές της. Στόχος μας είναι η διατήρηση της σταθερότητας των υψηλών αποδόσεων και ποιοτικών προδιαγραφών, καθώς επίσης, η ανάπτυξη και παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων υψηλής αξίας για τον καταναλωτή.
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Λεμεσού 347, 2571, Βιομηχανική Περιοχή Νήσου
Τ.κ.: 17102, 2261, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 70006455
E-mail: info@charalambideschristis.com.cy
Ιστοσελίδα: www.charalambideschristis.com.cy
 

Δειτε Επισης

GPM-HENKEL LTD
CRM.COM
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ
Operations Department: Υπευθυνότητα που κάνει τη διαφορά (ΧΟΡΗΓΟΣ)
TOP FMCG Brands: Οι κορυφαίες μάρκες σε υπεραγορές και καταστήματα λιανικής