Ιάπωνας εκατομμυριούχος πήρε κυπριακή υπηκοότητα

Την κυπριακή υπηκοότητα, μέσω του σχεδίου πολιτογραφήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας , απέκτησε πρόσφατα ο Διευθύνων Σύμβουλος του οικονομικού ομίλου J Trust Ltd, Nobuyoshi Fujisawa.
 
Διαβάστε ακόμα: Σουπερμάρκετ χωρίς ταμεία και στην Κύπρο;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, ο Ιάπωνας επιχειρηματίας προχώρησε σε αυτή την κίνηση, παρά το γεγονός ότι οι Ιάπωνες υπήκοοι αναγκάζονται να παραιτηθούν από την ιθαγένειά τους, εάν αποκτήσουν ξένα διαβατήρια.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Fujisawa είχε περιληφθεί στο παρελθόν στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ιαπωνία.
 
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η εταιρεία J Trust Asia με έδρα τη Σιγκαπούρη, μέλος J Trust Japan και η εταιρεία Group Lease Thailand, συμφερόντων του κ. Fujisawa, βρίσκονται σε νομικές διαμάχες σε Μπαγκογκ, Σιγκαπούρη και Βρετανικές Παρθένες Νήσους για υποθέσεις ύψους  180 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Διαβάστε ακόμα: Το Business Plan του Σταύρου Μαλά

Δειτε Επισης

Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
CBN Young Dragon Awards: Ξεκίνησε το open call για τις υποψηφιότητες-Πού και πώς μπορούν να υποβληθούν
Γιάννης Γεωργούλας: Ουσιαστικά βήματα σε ψηφιακή πολιτική, έρευνα και καινοτομία-Δημιουργικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ
Μάριος Ταννούσης: Πολύ σημαντικό και θετικό βήμα ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ-Το όφελος για την Κύπρο
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων
Οι κενές θέσεις εργασίας σε κάθε τομέα και ο κλάδος με καμία διαθέσιμη θέση