Petrolina: Έκτακτη ΓΣ για διορισμό νέου μέλους στην Επ. Ελέγχου

Τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για διορισμό νέου ανεξάρτητου μέλους στην Επιτροπή Ελέγχου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Petrolina (Holdings) Public Ltd, σε συνεδρία του ημερομηνίας 17 Ιανουαρίου 2018.

Η έκτακτη ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 για να εξετάσει και να υιοθετήσει εισήγηση ψηφίσματος για το διορισμό της Μαρίας Σαουρή ως νέου ανεξάρτητου μέλους στην ανεξάρτητη Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας. 

Σε ανακοίνωση της εταιρείας σημειώνεται ότι η Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας είναι ανεξάρτητη από το Διοικητικό Συμβούλιο και έχει συσταθεί και λειτουργεί δυνάμει του περί Ελεγκτών Νόμου του 2017 (Ν.53(Ι)/2017). 

Τα υφιστάμενα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου είναι: Γιώργος Καλοπετρίδης (Ανεξάρτητο Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου - Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου) και Χρίστος Λευκαρίτης (Μη Ανεξάρτητο Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου - Μέλος Επιτροπής Ελέγχου).

Η Μαρία Σαουρή έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πάτρας και είναι εγκεκριμένη λογιστής/ελεγκτής, πλήρες μέλος του Association of Chartered Certified Accountants του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς επίσης και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Εργάστηκε για 3 χρόνια στην Alpha Bank και για 10 χρόνια στον ελεγκτικό οίκο PwC στο τμήμα ελέγχου. Από το 2016 είναι διευθυντικό στέλεχος στον ελεγκτικό οίκο MKS Audit and Consulting Ltd. Διευκρινίζεται τέλος ότι η κα. Σαουρή δεν έχει οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με την εταιρεία και δεν θα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης