Powered by

Κανονικά οι πτήσεις Qatar Airways από Κύπρο

Χωρίς αλλαγές εκτός από ελάχιστες καθυστερήσεις πραγματοποιούνται οι πτήσεις των Qatar Airways από την Κύπρο παρά τον διπλωματικό αποκλεισμό που έχει υποστεί η χώρα του Κατάρ από αραβικές χώρες. Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται 12 πτήσεις εβδομαδιαίως από και προς την Ντόχα του Κατάρ από το αεροδρόμιο Λάρνακας.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, το πτητικό πρόγραμμα των Qatar Airways από την Κύπρο πραγματοποιείται κανονικά χωρίς προβλήματα καθώς πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Ντόχα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ορισμένες περιπτώσεις όπου Κύπριοι ταξιδιώτες ταξίδευαν με Qatar Airways για Ντουμπάι με ενδιάμεσο σταθμό την Ντόχα, έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις από το Τμήμα Πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας ώστε να μην επηρεαστούν οι ταξιδιώτες. 

Δειτε Επισης

Kλειστός ο εναέριος χώρος της Μέση Ανατολής, εκατοντάδες ακυρώσεις και εκτροπές πτήσεων
Αύξηση 24,6% στα έσοδα από τουρισμό το πρώτο τρίμηνο...Ρεκόρ τον Μάρτιο με €129,4 εκατ.
Υπεγράφη η συμφωνία παραχώρησης άδειας χρήσης του ιστορικού Φάρου Περβολιών-Σημείο επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας
Η συμφόρηση αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου... Αποβιβάστηκαν συνολικά 2427 επιβάτες (pics&vid)
Ε. Λοϊζίδης: Σε 15 ξενοδοχεία της Πάφου επιβάτες πτήσεων που έχουν εκτραπεί-Σε εγρήγορση ο ΠΑΣΥΞΕ
Πόσες πτήσεις εκτράπηκαν προς την Κύπρο και πόσες ακυρώθηκαν προς Ισραήλ-Η επίσημη ανακοίνωση της Hermes
Ακυρώνει τις πτήσεις της από και προς Τελ Αβίβ η Aegean-Οι οδηγίες για τους επηρεαζόμενους επιβάτες
Ψάχνουν ξενοδοχεία για τους επιβάτες πτήσεων που εκτράπηκαν προς την Κύπρο-Σε πλήρη κινητοποίηση οι αρμόδιοι φορείς
Αναστέλλει τις πτήσεις της από και προς το Τελ Αβίβ η Wizz Air-Οι οδηγίες της εταιρείας προς τους πελάτες της
Σε συναγερμό η τουριστική βιομηχανία της Κύπρου...Μεγάλη ανησυχία για την ισραηλινή αγορά