powered by

Οι Kάρτες της Τρ. Κύπρου καλωσορίζουν την Aegean στο «Σχέδιο Ανταμοιβή»

Το «Σχέδιο ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου «πετά» με την Aegean, και σας επιβραβεύει με βαθμούς! 

Με κάθε συναλλαγή σας στα απευθείας κανάλια της Aegean μαζεύετε βαθμούς στο Σχέδιο Ανταμοιβή, τους οποίους μπορείτε να  εξαργυρώνετε σε εισιτήρια σε όλο το δίκτυο της Aegean και  της Olympic Air.  Βαθμούς Ανταμοιβής μπορείτε να εξαργυρώνετε και σε άλλα 600 σημεία σε όλη την Κύπρο που συμμετέχουν στο Σχέδιο, πληρώνοντας είτε λιγότερα είτε και καθόλου χρήματα.

Στο Σχέδιο συμμετέχουν αυτόματα όλες οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου (εξαιρούνται οι κάρτες που είναι εκδομένες σε ανηλίκους και σε ξένο νόμισμα).

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια συναλλαγή με την Aegean και την Olympic Air, συγκεντρώνετε βαθμούς στον προσωπικό σας λογαριασμό ανταμοιβής. Η αναλόγια είναι 2 βαθμοί ανταμοιβής για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής με την Aegean και την Olympic Air.

Για λεπτομέρειες στον τρόπο συγκέντρωσης και εξαργύρωσης βαθμών και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Σχεδίου Ανταμοιβή στο www.antamivi.com.cy ή κατεβάστε δωρεάν το Antamivi App από το Google Play και Apple store.

Δειτε Επισης

Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών
Consulco: Οι αποδόσεις πρώτου τριμήνου του 2025 για το London Credit Fund
Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη €117 εκατ. και ρεκόρ νέου δανεισμού ύψους €842 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2025
Προς αναθεώρηση τα business plans των ελληνικών τραπεζών-Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου
Πώς προχωρά η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ancoria Bank από τον Κώστα Κλεάνθους
Eurobank Holdings: Ενισχυμένα καθαρά κέρδη στην Κύπρο με Eurobank Cyprus και Ελληνική-Πάνω κατά 31,3% και στα €121 εκ.
Κάποιες ειδοποιήσεις είναι καλύτερο να τις αγνοείς...Καμπάνια ενημέρωσης Συνδέσμου Τραπεζών powered by Mastercard
Όλι Ρεν (EKT): Ναι σε νέα μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο αν το δικαιολογούν οι προβλέψεις
Αναστέλλεται λόγω squeeze out η διαπραγμάτευσης της μετοχής της Ελληνικής Τράπεζας στο ΧΑΚ