Σιακόλας: Το τελευταίο κομμάτι του παζλ το ποδοσφαιρικό περιεχόμενο

Τις συμφωνίες της με πέντε ομάδες, το ΑΠΟΕΛ, την Ανόρθωση, την Πάφο FC, τον Ερμή και την Καρμιώτισσα, ανακοίνωσε και επίσημα η Cablenet σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/11)

Πρώτος το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Νικόλας Σιακόλας, ο οποίος  χαρακτήρισε ως στρατηγική την απόφαση της Cablenet να εμπλακεί στο ποδόσφαιρο. «Ήταν η κατάλληλη στιγμή. Σαν εταιρεία προσφέρουμε το καλύτερο ιντερνέτ. Το κομμάτι του αθλητικού περιεχομένου είναι το τελευταίο του παζλ. Θέλουμε να προσφέρουμε στο κοινό μια νέα εμπειρία. Θα κάνουμε δύο νέα κανάλια με εκπομπές και μεταδόσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κινητή τηλεφωνία
Ο κ. Σιακόλας επισήμανε πως από την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου άρχισε η εμπορική διάθεση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας  υπογραμμίζοντας πως το κομμάτι του ποδοσφαιρικού περιεχομένου αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Με αυτό τον τρόπο ευελπιστούμε, πρόσθεσε, η cablenet να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη γκάμα των υπηρεσιών της και θα της δοθεί η δυνατότητα να προβεί σε περισσότερες επενδύσεις ούτως ώστε να προσφερθούν βελτιωμένες και ολοκληρωμένες λύσεις ψυχαγωγίας και επικοινωνίας προς στους καταναλωτές, κάτι το οποίο, όπως είπε, αποτελεί στόχο της εταιρείας.
 
Διαβάστε τι δήλωσαν οι προέδροι των πέντε ποδοσφαικών σωματείων

Δειτε Επισης

Στους δωρητές του TechIsland η BrainRocket-Βασικός παίχτης στον αναπτυσσόμενο τομέα της τεχνολογίας της Κύπρου
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία το 4ο CITEA Digital Cyprus Conference (pics)
Bcentriqe.ai: Στρατηγική επέκταση στην Κύπρο για την εταιρεία με έδρα τη Silicon Valley-Φέρνει πρωτοποριακές λύσεις τεχνητής νοημοσύνης
Η αξιοποίηση των big data από τις επιχειρήσεις...Πώς και γιατί μπορούν να δώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
Τεχνητή νοημοσύνη εν δράσει... Πώς το AI μεταμορφώνει επιχειρήσεις και κυβερνητικά συστήματα
Η τεχνολογία ως εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων για αναδιαμόρφωση της εμπειρίας του πελάτη
Λευτέρης Γαροφαλάκης: «Η ασφάλεια δεν είναι αυτοσκοπός»-Το AI και η μετάβαση στα Windows 11
Khaliq Khan: Γιατί το ΑΙ μεταμορφώνει την έννοια της αξίας στους οργανισμούς
Mark Oost: Tα πραγματικά οφέλη των AI agents και της GenAI
Αργύρης Μακρυγεώργου: Η μεγάλη ειρωνεία πίσω από την ΤΝ