Marketing LAB: Το πρώτο εξειδικευμένο κέντρο marketing στην Κύπρο

Το Marketing LAB, το πρώτο εξειδικευμένο κέντρο marketing στην Κύπρο έχει αρχίσει την λειτουργία του. To Marketing LAB καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες του κάθε οργανισμού ή brand σε θέματα marketing. 
Το καινούργιο αυτό κέντρο marketing προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και: 

LEARNING: Εκπαίδευση σε θέματα marketing τόσο μέσα από διδασκαλία όσο και μέσω e Learning. Προσφέρεται εκπαίδευση στο Marketing, Digital Marketing, Social Media Marketing, Γραφή στο Marketing και Τεχνικές Πωλήσεων & εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης προσφέρονται εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε οργανισμού. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Marketing LAB, σε μορφή διδασκαλίας, είναι επιχορηγημένα από την ΑΝΑΔ. 

ADVERTISING: Υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης εκστρατειών διαφήμισης και δημοσιών σχέσεων τόσο μέσω των παραδοσιακών μέσων προβολής όσο και του διαδικτυακού marketing και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. To Marketing LAB έχοντας ένα ευρύ κύκλο συνεργατών είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες προβολής του κάθε οργανισμού. 

BONDING: Το Bonding γνωρίζει τους marketers μεταξύ τους, και τους δίνει την ευκαιρία να εργαστούν εθελοντικά για την δημιουργία διαφημιστικών εκστρατειών marketing για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κοινωφελείς σκοπούς. 
 
Όπως μας δήλωσε ο εμπνευστής και ιδρυτής του Marketing LAB Γιώργος Κιτής: «Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα εξειδικευμένο κέντρο το οποίο να αντιμετωπίζει το marketing ολιστικά καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες των οργανισμών ή των brands σε αυτό τον τομέα. Όραμα μας άλλωστε είναι η περεταίρω διάδοση και ανάπτυξη του marketing».  
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το Marketing LΑΒ μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο 22331024 ή στην ιστοσελίδα www.marketinglab.com.cy 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023