Αποκατάσταση μέσω προϋπολογισμού ζητά ο ΣΥΚΑΛΑ

Για την Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη, ένας είναι ο δρόμος για να αρχίσει να πείθει και αυτός είναι να μεριμνήσει ώστε στους κρατικούς προϋπολογισμούς του 2017 να υπάρχουν κονδύλια για έναρξη αποκατάστασης αυτών στους οποίους το κράτος και το χρηματοπιστωτικό σύστημα οφείλει την ύπαρξη του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας.

Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι «υπεύθυνος σύνδεσμος, είναι αποφασισμένος να προασπίσει μέχρις εσχάτων τα συμφέροντα των αγρίως κατακρεουργημένων καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας, που έγιναν θυσία για να μπορεί ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, να οραματίζεται ευημερίες και ανάπτυξη».

Επίσης προσθέτει ότι «Ο ΣΥΚΑΛΑ δεν μασάει από αόριστες, ακαταλαβίστικες και πονηρές δηλώσεις και οι υπεύθυνοι πολιτικοί άντρες μιλούν καθαρά και με παρρησία και το `ψηφίστε μας το 2018 για να ελπίζετε…..`, που κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών, είναι τέχνασμα και μάλιστα φτηνό».

Αναφέρει ότι «τα πενήντα χιλιάδες άτομα (καταθέτες της Λαϊκής και εξαρτώμενοι τους) θα ψηφίσουμε το υποψήφιο άτομο που θα μας μιλήσει καθαρά και έντιμα και αν η επιλογή μας είναι μεταξύ υποσχέσεων προεδρικών υποψηφίων, η απόφαση δεν είναι δύσκολη μιας και η υφιστάμενη Κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν είναι αξιόπιστη και δεν τιμά τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις της».

Καταληκτικά αναφέρει πως «είναι στις αρχές του 2017 που πρέπει να αρχίσει η αποκατάσταση αυτών που θυσιάστηκαν για να μπορεί σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών και ο προϊστάμενός του να οραματίζονται και να εξαγγέλλουν».

Δειτε Επισης

Στα €44.608.380,50 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στην επενδυτική βαθμίδα BBB (χαμηλή) με σταθερή τάση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας από DBRS
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Αιφνιδιαστική παραίτηση του CEO της HSBC
Κνοτ (ΕΚΤ): Ρεαλιστική η μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP