Ανδρέας Νεοκλέους & Σια: Στα 100 καλύτερα δικηγορικά γραφεία της Ευρώπης

Στον κατάλογο «The Euro Elite 100» συμπεριελήφθη η δικηγορική εταιρεία Ανδρέας Νεοκλέους & Σια ΔΕΠΕ το οποίο αποτελεί τιμητική διάκριση τόσο για την ίδια την εταιρεία, αλλά όσο και για την Κύπρο σε ό,τι αφορά το επίπεδο και την ποιότητα των προσφερόμενων νομικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, ο κατάλογος των 100 μεγαλύτερων και καλύτερων ανεξάρτητων δικηγορικών γραφείων, όλων των 42 χωρών Ευρώπης πλην του Ηνωμένου Βασιλείου, κυκλοφόρησε με την τελευταία έκδοση του περιοδικού LEGAL BUSINESS του γνωστού οίκου αξιολόγησης LEGAL 500 και στο οποίο δημοσιεύονται τα αποτελέσματα έρευνας του Οίκου για τις νομικές υπηρεσίες στην Ευρώπη. 

Σε δηλώσεις του στο InBusinessNews, o ιδρυτής του δικηγορικού γραφείου Ανδρέας Νεοκλέους επισήμανε πως πρόκειται για πανευρωπαϊκή διάκριση και ξεχωριστή τιμή όχι μόνο για τους συνεταίρους, τους δικηγόρους και τα μέλη της εταιρείας αυτής αλλά και για όλους τους Κύπριους νομικούς και τις νομικές υπηρεσίες που προσφέρει η Κύπρος γενικότερα. 

Εξέφρασε, παράλληλα, τη χαρά και την ικανοποίηση του για την εν λόγω διάκριση, διότι, όπως είπε, η έρευνα έλαβε υπόψη τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της καθώς και τις αξιολογήσεις κι άλλων Οίκων, αναγνωρίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχονται.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το Legal Business αναφέρει λεπτομερώς την μεθοδολογία και τα κριτήρια βάσει των οποίων έγινε η αξιολόγηση των ανεξάρτητων δικηγορικών εταιρειών και η επιλογή των εκατό που περιλαμβάνονται στο «The Euro Elite 100».  Τα κριτήρια για τις μικρές χώρες τις Ευρώπης, όπως είναι η Κύπρος, είναι πολύ αυστηρότερα. Επίσης, από πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως Ουγγαρία και Σλοβακία, δεν αξιολογήθηκαν ως κατάλληλες δικηγορικές εταιρείες για να συμπεριληφθούν στο «The Euro Elite 100». 

Δειτε Επισης

Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming
Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)