Cyta: Σημαντικές προαγωγές σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις

Σημαντικές θέσεις, οι οποίες εδώ και πολλούς μήνες παραμένουν κενές, έχει καλύψει η Cyta μέσω προαγωγών που αποφάσισε να δώσει σε διευθυντικά στελέχη που εργάζονται στον οργανισμό.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, εδώ και πολλούς μήνες τυγχάνει επεξεργασίας το νέο οργανόγραμμα της Cyta, το οποίο κουτσουρεύτηκε λόγω των μαζικών αποχωρήσεων με το σχέδιο εθελούσιας εξόδου από τον οργανισμό.

Στην τελευταία συνεδρία του ΔΣ της Cyta πάρθηκαν τελικές αποφάσεις και πλέον συγκεκριμένα στελέχη ανέλαβαν τις βασικές διευθύνσεις του οργανισμού, υπό τη γενική ευθύνη του αναπληρωτή ανώτατου εκτελεστικού διευθυντή, Μιχάλη Αχιλλέως.

Τα άτομα που ανέλαβαν τις θέσεις είναι τα ακόλουθα:
-Παναγιώτης Καλλένος: Αναλαμβάνει την Ανώτερη Διεύθυνση Στρατηγικής και παράλληλα διατηρεί την εποπτεία του έργου Fibre to the Home, το οποίο «τρέχει» η Cyta.
-Γιάννης Κουλίας: Πέραν της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου στις θυγατρικές εταιρείες Cyta Hellas AE, Cytaglobal Hellas AE και Cyta UK Ltd, αναλαμβάνει την Ανώτερη Διεύθυνση Εμπορικών Υπηρεσιών.
-Αντιγόνη Μοδέστου: Αναλαμβάνει την Ανώτερη Διεύθυνση Χρηματοοικονομικών και Διοίκησης.
-Χρύσης Φοινιώτης: Τίθεται επικεφαλής της Ανώτερης Διεύθυνσης Τεχνλογίας και Πληροφορικής.

Για τις αλλαγές έχει ήδη ενημερωθεί και το προσωπικό της Cyta διά εγκυκλίου που έχει αποστείλει ο επικεφαλής του οργανισμού, Μιχάλης Αχιλλέως, ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες και δίχως βοήθεια –λόγω έλλειψης επικεφαλής στις βασικές διευθύνσεις- χειρίστηκε μόνος τεράστιο όγκο εργασίας και πολλά ζητήματα εντός οργανισμού.

Η πλήρωση θέσεων σε νευραλγικής σημασίας διευθυντικές θέσεις βάζουν πλέον τη Cyta σε πιο οργανωμένη πορεία και μάλιστα με μεγαλύτερο χρόνο για να χειριστεί σημαντικά ζητήματα, όπως είναι η ανάπτυξη, νέες υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά.

 

Δειτε Επισης

Προς ανανέωση και επικαιροποίηση το μνημόνιο συνεργασίας Κύπρου-Κατάρ στον τομέα υδάτων
Υποβάθμισε στο 2,5% τις εκτιμήσεις για τον ρυθμό ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας για το 2025 το ΔΝΤ
Δευτεραθλήτρια σε ποσοστό πλεονάσματος στην Ε.Ε. το 2024 η Κύπρος-Σημαντική μείωση και στο δημόσιο χρέος
Ανδρέας Πίττας: Με φιλοδοξία, πολιτισμό και όραμα για το μέλλον προχωρά η Λεμεσός 2030
Στην τελική ευθεία η ψηφοφορία για τα 17α IN Business Awards-Συνεχίζεται μέχρι τις 30 Απριλίου η διαδικασία
Η Κωνσταντίνα Χριστοφή συστήνει το HEATWAVE Fitness Festival...«Ένα πάρτι για όσους έχουν μπει στην εποχή της ευεξίας»
Πνευματικά δικαιώματα: Η σημασία της απόφασης του Ανωτάτου και η ανάγκη για σύσταση Αρχής Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Η τεκμηριωμένη πρόταση της G.A.P. Vassilopoulos για το υδατικό και η άρνηση μιας πολιτείας που…πέρα βρέχει
Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση