Powered by

Συνεργασία ΚΟΤ – οδηγών ταξί

Σε συνεργασία προχωρούν Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) και οδηγοί ταξί με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η εν λόγω συνεργασία θα έχει αρχικά τη μορφή εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους ενδιαφερόμενους οδηγούς ταξί.

Μετά από συνάντηση που είχαν αντιπροσωπεία του ΚΟΤ και αντιπροσωπεία των οδηγών ταξί, η αναπληρωτής γενική διευθύντρια του ΚΟΤ Αννίτα Δημητριάδου επισήμανε πως «έχουμε καταλήξει ότι εμείς θα προχωρήσουμε με ένα πλάνο, ειδικά σε ό,τι αφορά το θέμα της εκπαίδευσης, μετά το Πάσχα άμεσα να οργανώσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλες τις επαρχίες με στόχο να δοθούν όλες οι απαραίτητες γνώσεις, να επιλυθούν προβλήματα και να εκπαιδευτούν κατάλληλα έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν τον τουρίστα που έρχεται στην Κύπρο με απλές γνώσεις για το τουριστικό προϊόν και τα αξιοθέατα που υπάρχουν».

Ανέφερε επίσης ότι από την πλευρά του ΚΟΤ υπήρξαν προς το Σύνδεσμο διαβεβαιώσεις ότι ο ΚΟΤ είναι δίπλα στους οδηγούς ταξί. «Για μας ο Σύνδεσμος και οι οδηγοί ταξί είναι ένας κρίκος της αλυσίδας των υπηρεσιών που προσφέρονται για τον τουρίστα που έρχεται στην Κύπρο και όχι μόνο» σημείωσε, υποδεικνύοντας πως όλοι ως εκ τούτου θα πρέπει να δουλέψουν μαζί για να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εξάλλου ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας Παναγιώτης Κιλίλης ανέφερε πως μετά το Πάσχα θα υπάρξουν κατ` ιδίαν συναντήσεις λειτουργών (των αρμόδιων υπηρεσιών) με τους διάφορους συνδέσμους, για να διαπιστωθεί πως μπορούν να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας
Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης: Ανάγκη εκσυγχρονισμού της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία
Θάνος Μιχαηλίδης: Μειωμένη ροή κρατήσεων στα ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο
Τι αλλάζει στο πλαίσιο αδειοδότησης των ξενοδοχείων-Οι δυσλειτουργίες και η πρόταση νόμου που πάει Ολομέλεια
Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Κ. Κουμής-Προϋποθέσεις για πολύ καλή τουριστική χρονιά
Η Celestyal υπογράφει Μνημόνιο Συνεργασίας με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports
Emirates: Ρεκόρ εσόδων και ρευστότητας για το έτος 2023-24
Zsuzsa Trubek: Το φιλόδοξο στρατηγικό πλάνο της Wizz Air και ο ρόλος της Κύπρου
Έρχεται η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που κανένας λάτρης της gourmet κουζίνας δεν πρέπει να χάσει
Cali Resort & Spa: Ανακοίνωσε opening το νέο πεντάστερο για ενήλικες, μέλος της Louis Hotels