Powered by

Emirates: Ανακαίνιση σαλονιού αναμονής στο Ντουμπάι

Η Emirates έχει ολοκληρώσει μια μεγάλη ανακαίνιση στο σαλόνι αναμονής της Διακεκριμένης Θέσης στο Concourse B του Διεθνές Αεροδρομίου του Ντουμπάι. 

Το έργο ανακαίνισης 11 εκατ. δολαρίων χρειάστηκε δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και αποτελεί μέρος της συνεχούς επένδυσης της αεροπορικής εταιρείας για βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων της για μια απρόσκοπτη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «πελάτες της Emirates μπορούν πλέον να προσβλέπουν σε μια βελτιωμένη εμπειρία στο σαλόνι αναμονής με τρεις νέους θεματικούς χώρους εντός του Σαλονιού Αναμονής της Διακεκριμένης Θέσης της Emirates». Παράλληλα, προστίθεται ότι «τα τελευταία θέματα σε φαγητό και ποτό εξυπηρετούν διαφορετικές γεύσεις και περιλαμβάνουν μια εμπειρία μπαρίστα σε συνεργασία με το Costa Coffee, ένα χώρο Υγείας με νερό Voss που περιέχει υγιεινές επιλογές, και ένα αποκλειστικό σαλόνι αναμονής με σαμπάνια Moët & Chandon».

Η νέα προσφορά είναι επιπλέον από τους επτά άλλους χώρους μέσα στο σαλόνι με γκουρμέ κουζίνα που παρασκευάζεται επί τόπου από σεφ και δωρεάν πλήρη υπηρεσία μπαρ, η οποία περιλαμβάνει εκλεκτό κρασί, οινοπνευματώδη ποτά και σαμπάνια.

Όλα τα τρόφιμα και τα ποτά που προσφέρονται μέσα στο σαλόνι είναι δωρεάν για τους πελάτες της Πρώτης Θέσης και της Διακεκριμένης Θέσης της Emirates, καθώς και για τα Platinum, Gold και Silver μέλη του Emirates Skywards – το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της αεροπορικής εταιρείας.

Δειτε Επισης

Scope: Βελτιώνονται οι μακροπρόθεσμες πιστωτικές προοπτικές της Τουρκίας-Τι προειδοποιεί ο γερμανικός οίκος
Το κόστος δανεισμού της Γαλλίας ξεπέρασε της Ισπανίας για πρώτη φορά από το 2006
Σε υψηλό 12 ετών το ασήμι-Νέο ιστορικό ρεκόρ για χρυσό
Κυρώσεις στον Ρώσο Σεργκέι Σεργκέγιεβιτς Ιβανόφ και στην εταιρεία κρυπτονομισμάτων Cryptex από ΗΠΑ
Καμπανάκι από ING-Κολλημένη σε στασιμότητα η γερμανική οικονομία
Το Κογκρέσο απέτρεψε προεκλογικό «shutdown» στις ΗΠΑ
Άνω των 100 εταιρειών υπέγραψαν Σύμφωνο της Ε.Ε. για ΤΝ-Mεταξύ αυτών και διεθνείς κολοσσοί
Η Google προσέφυγε κατά της Microsoft ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής-Γιατί την κατηγορεί
Σουηδία: Μείωσε το βασικό επιτόκιό της κατά 25 μονάδες βάσης η Κεντρική Τράπεζα της χώρας
Επιχείρηση Σιμσέκ στη Νέα Υόρκη να καθησυχάσει τις ανησυχίες των επενδυτών-Η κατάσταση της τουρκικής οικονομίας