Το χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ ταξιδεύει στις διεθνείς αγορές

Το αυθεντικό κυπριακό Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει, μεταξύ των άλλων κορυφαίων προϊόντων της, η μεγάλη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ με τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL 2016».

Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μοναδικό Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ, το νέο προϊόν της εταιρείας που παράγεται στην υπερσύγχρονη μονάδα της ΔΩΔΩΝΗ στη Λεμεσό, δοκιμάζοντας παράλληλα την πασίγνωστη φέτα, τα εξαιρετικής ποιότητας κίτρινα τυριά, το υπέροχο γιαούρτι της, καθώς και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την πλούσια γεύση τους.

Το νέο Xαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ παράγεται από 100% φρέσκο κυπριακό γάλα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και την κυπριακή νομοθεσία. Ήδη ταξιδεύει στις αγορές της Ελλάδας, της Αυστραλίας, της Ολλανδίας και της Γερμανίας έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών, ενώ μέχρι το τέλος του 2016 θα είναι διαθέσιμο σε 5 ακόμη χώρες.

Ο κ. Πανίκος Χατζηκώστας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ ΚΥΠΡΟΥ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μετά από μια μεγάλη επένδυση περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ στο νησί, εκπροσωπήσαμε την ΔΩΔΩΝΗ στη SIAL με το κατεξοχήν παραδοσιακό γαλακτοκομικό προϊόν της Κύπρου, το χαλλούμι. Βασισμένο σε μια αυθεντική συνταγή που συνδυάζει την αγνότητα της παράδοσης με τις σύγχρονες γευστικές ανάγκες, είμαστε βέβαιοι ότι το αυθεντικό Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ θα έχει λαμπρή πορεία στις διεθνείς αγορές, φέρνοντάς το στο τραπέζι χιλιάδων νοικοκυριών σε όλον τον κόσμο».

Έχοντας αυξήσει τα τρία τελευταία χρόνια τις πωλήσεις της στο εξωτερικό κατά 20%, η συμμετοχή της ΔΩΔΩΝΗ στη Διεθνή Έκθεση SIAL αποτελεί μέρος της στρατηγικής της να αυξήσει την εξωστρέφειά της και να ενδυναμώσει την παρουσία της στις διεθνείς αγορές, ενισχύοντας το ήδη υπάρχον δίκτυο των εξαγωγών της που αριθμεί περισσότερες από 38 χώρες παγκοσμίως. 

Η Διεθνής Έκθεση SIAL διοργανώθηκε στο Παρίσι από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2016 και αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο. Η συγκεκριμένη έκθεση φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του μέλλοντος και να αναπτύξουν ένα παγκόσμιο δίκτυο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους. 

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ακούσαμε τις θέσεις του ΣΕΜΗΟ, σύντομα νέα σχέδια για ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης
ΤΟΜ: 1.300 κλήσεις πολιτών που αναμένουν ραντεβού για αερόσακο-Προχωρούν με αυξημένο ρυθμό οι αντιπροσωπείες
Frou Frou: Βλέπει σημαντική μείωση στις τιμές κακάο μέχρι τέλος 2025-Η εκτίμηση για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου
Αυξήθηκε το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο-Οι συνολικές εισαγωγές αγαθών και οι εξαγωγές
Τα λένε για την ηλεκτροκίνηση Βαφεάδης, ΣΕΜΗΟ και ΟΕΒ...Τι ζητούν οι εισαγωγείς και η διαβεβαίωση του Υπουργείου
Hadjikyriakos & Sons: Φέρνει σε αποκλειστική διάθεση τα καινοτόμα συστήματα κουζίνας BORA στην Κύπρο
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο