Powered by

«Κυπριακό Πρόγευμα» από την Louis Hotels

Με στόχο να προβάλει την ταυτότητα του νησιού ως γαστρονομικό προορισμό, ο ΚΟΤ άρχισε πριν δύο χρόνια την  πρωτοβουλία του «Κυπριακού Προγεύματος».

Το «Κυπριακό Πρόγευμα» επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Κύπρο και αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας με σκοπό να αναδείξει την τοπική μας γαστρονομία και να ενισχύσει το στοιχείο της αυθεντικότητας στα ξενοδοχεία της Κύπρου. 

Ο Όμιλος Louis Hotels έχει πρόσφατα εγγράψει όλα τα ξενοδοχεία του στο πρόγραμμα του Κυπριακού Προγεύματος. Στα πλαίσια της καθολικής συμμετοχής του ομίλου, διενεργήθηκαν εκπαιδευτικά προγράμματα με θέμα την αυθεντική γαστρονομία και την φιλοσοφία του θεσμού σε όλες της περιοχές που δραστηριοποιείται η εταιρεία, στον Πρωταρά, τη Λεμεσό και την Πάφο.

Μάλιστα, τα ξενοδοχεία έχουν προχωρήσει στην έκδοση βιβλίου συνταγών στην αγγλική γλώσσα. Το βιβλίο περιλαμβάνει την τέχνη του μεσογειακού προγεύματος και διάφορες συνταγές κυπριακών και ελληνικών εδεσμάτων όπως τυρόπιτας, ρυζόγαλου, ελιόψωμου, τσουρεκιού και χαλβά.

Δειτε Επισης

Σχέδια αναδιοργάνωσης της ΚΤΚ παρουσίασε στον Πρόεδρο ο Χρ. Πατσαλίδης
Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Κ. Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος έχουν ξεπεράσει την κρίση-Δέσμευση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα
Α. Βαφεάδης: Στις 16 Ιουνίου 2024 η αποπεράτωση του περιμετρικού Λευκωσίας-Πώς προχωρούν οι εργασίες(pics)
Στην κυπριακή αγορά μέσω της Chestertons Cyprus Residential η Chestertons Global-Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει
Ολοκληρώνεται η ανάπλαση του παλαιού ΓΣΠ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του έργου των €20 εκατ.
Καλπάζει η τιμή του ελαιόλαδου στην Κύπρο... Αύξηση πέραν του 60% τον περασμένο Απρίλιο
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»