Powered by

ΕΒΕ Πάφου: Εντοπίζει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον

Την τελευταία περίοδο παρατηρείται εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον από επενδυτικά ταμεία και επενδυτές, οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε μεγάλα έργα ανάπτυξης δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης είπε πως το ενδιαφέρον αυτό παρατηρείται ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση των κινήτρων από τον ΠτΔ ιδιαίτερα όσον αφορά τη μη καταβολή κεφαλαιουχικού φόρου για όσες αγορές γίνουν από τώρα μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου αλλά και λόγω της καλυτέρευσης της κατάστασης της οικονομίας μας και της εξόδου από την ύφεση.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, πως πρόκειται για μια διαδικασία, η οποία για να υλοποιηθεί και να γίνουν συμφωνίες με τέτοιους επενδυτές θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για διαπραγματεύσεις.

Πρόσθεσε ωστόσο πως είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό το γεγονός – όπως είπε- ότι τόσο μεγάλος αριθμός επενδυτών και επενδυτικά ταμεία ενδιαφέρονται για να επενδύσουν στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Στην παράταση το μέλλον της...καυτής πΑΤΑτας-Κλειστά χαρτιά από Παναγιώτου, αναμονή από κοινωνικούς εταίρους
Αυστηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη για τον φορολογικό μετασχηματισμό-«1η Ιανουαρίου απαρέγκλιτα, καμία παρέκκλιση»
Προτεραιότητες κυπριακής Προεδρίας και διμερής συνεργασία σε επίσημη επίσκεψη Κεραυνού στην Αθήνα
Ενστάσεις επί των φορολογικών κινήτρων για το brain gain... Ζητούν διευκρινήσεις για το τι συνιστά «ταλέντο»
Διεκδικεί με ποινικές διώξεις φόρους ύψους €25 εκατ. από την Blue Ocean Yacht Management του Αμπράμοβιτς η Κ.Δ.
Α. Γρηγορίου: Σημαντική η συμβολή της παραγωγής ντομάτας στην αγροτική οικονομία-Αγγίζει τα €14 εκατ.
Το τρίπτυχο ζητημάτων που ανέδειξε στο Ecofin ο Κεραυνός-Εγκρίθηκε το τροποποιημένο ΣΑΑ της Κύπρου
Εβδομαδιαίες ζημιές 0,71% για το ΧΑΚ
«Τεχνικές αδυναμίες και μονομερής ενέργεια στη μελέτη βιωσιμότητας για Κέντρο Φιλοξενίας»-Τι απαντά το ΥΠΟΙΚ στον Φ. Φαίδωνος
Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η υποβολή δήλωσης εισοδήματος ατόμου-Δόθηκε παράταση