Powered by

Νομοσχέδια για Δημόσια Υπηρεσία συζητά το Υπουργικό

Συνέρχεται σήμερα Τετάρτη από τις 10:00 το πρωί στην Προεδρική κατοικία στο Τρόοδος το Υπουργικό Συμβούλιο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος βασικό θέμα στην ατζέντα της συνεδρίας θα είναι τα πέντε πρώτα «κύρια, μεταρρυθμιστικά, οριζόντια νομοσχέδια για τη Δημόσια Υπηρεσία» μέσα από τα οποία ρυθμίζονται, μεταξύ άλλων, προσλήψεις, προαγωγές, αυξήσεις, τρόποι λειτουργίας της ΕΔΥ κ.ά.

Όπως υπενθύμισε ο κ. Παπαδόπουλος, η ψήφιση των εν λόγω νομοσχεδίων αποτελεί προαπαιτούμενο που έχουν θέσει οι δανειστές για την εκταμίευση της επόμενης δόσης στο πλαίσιο του Μνημονίου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του Άντρη θα παραθέσουν γεύμα στους Υπουργούς και τις συζύγους τους.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Άνοδο κατέγραψε την Τρίτη το Χρηματιστήριο
Στην παράταση το μέλλον της...καυτής πΑΤΑτας-Κλειστά χαρτιά από Παναγιώτου, αναμονή από κοινωνικούς εταίρους
Αυστηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη για τον φορολογικό μετασχηματισμό-«1η Ιανουαρίου απαρέγκλιτα, καμία παρέκκλιση»
Προτεραιότητες κυπριακής Προεδρίας και διμερής συνεργασία σε επίσημη επίσκεψη Κεραυνού στην Αθήνα
Ενστάσεις επί των φορολογικών κινήτρων για το brain gain... Ζητούν διευκρινήσεις για το τι συνιστά «ταλέντο»
Διεκδικεί με ποινικές διώξεις φόρους ύψους €25 εκατ. από την Blue Ocean Yacht Management του Αμπράμοβιτς η Κ.Δ.
Α. Γρηγορίου: Σημαντική η συμβολή της παραγωγής ντομάτας στην αγροτική οικονομία-Αγγίζει τα €14 εκατ.
Το τρίπτυχο ζητημάτων που ανέδειξε στο Ecofin ο Κεραυνός-Εγκρίθηκε το τροποποιημένο ΣΑΑ της Κύπρου
Εβδομαδιαίες ζημιές 0,71% για το ΧΑΚ
«Τεχνικές αδυναμίες και μονομερής ενέργεια στη μελέτη βιωσιμότητας για Κέντρο Φιλοξενίας»-Τι απαντά το ΥΠΟΙΚ στον Φ. Φαίδωνος