Νέα συνεργασία ACS και MoneyGram

Νέα υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων ανακοίνωσε η ACS Courier Κύπρου. Η εταιρεία έχει συμβληθεί με την πολυεθνική εταιρεία MoneyGram International προθέτοντας ακόμα μια προσφερόμενη υπηρεσία στα σημεία εξυπηρέτησης της ACS παγκύπρια. 

Όπως αναφέρεται, η υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων σε όλο τον κόσμο άρχισε ήδη να λειτουργεί από τα 13 καταστήματα της ACS και σταδιακά θα επεκταθεί σε όλα τα υπόλοιπα σημεία εξυπηρέτησης.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία ACS Money Transfer μέσω της MoneyGram®, δίνει τη δυνατότητα να αποστέλλονται άμεσα χρήματα στα αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες σε 180 χώρες στον κόσμο, διευκολύνοντας την αποστολή μετρητών παγκοσμίως χωρίς τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, σε 3 μόνο λεπτά.  «Η ασφαλής μεταφορά των χρημάτων γίνεται μέσα από ένα πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα που συνδέει όλους τους συνεργάτες του Δικτύου της MoneyGram® (150.000 καταστήματα) και εξασφαλίζει την παράδοση των χρημάτων στην ώρα τους», αναφέρει η εταιρεία. 

Παράλληλα, λειτούργησε νέο κατάστημα ACS στο κέντρο της Λευκωσίας στην Ευαγόρου & Αν. Λεβέντη. Οι υπηρεσίες της ACS Courier Κύπρου πλέον προσφέρονται σε 34 σημεία εξυπηρέτησης παγκύπρια.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών