powered by

Βραβείο για το Πάρκο Ελιάς Ολέαστρο

Το Πάρκο Ελιάς Ολέαστρο στην Ανώγυρα ανανεώθηκε πρόσφατα κι επεκτάθηκε με ζώα για τους μικρούς και τους μεγάλους του φίλους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, εκτός από τα ποικίλα διαδραστικά, ψυχαγωγικά κι εκπαιδευτικά εκθέματα για την ελιά και το ελαιόλαδο στην ιστορία, τη μυθολογία, τη θρησκεία, τη διατροφή, την καθημερινότητα κι ομορφιά, οι επισκέπτες μπορούν τώρα να πάνε βόλτα με πόνυ, να ταϊσουν την καμήλα και τ’ άλλα ζώα στο πάρκο καθώς και ν’ απολαύσουν τους όμορφους κήπους με τους καταρράκτες, τις λίμνες και τα συντριβάνια, αλλά και την αυθεντικότητα και τη γαλήνη της Κυπριακής υπαίθρου.

"Γι αυτό άλλωστε το πάρκο, που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς επισκεπτών στη Λεμεσό, κέρδισε πρόσφατα και το Πιστοποιητικό Αριστείας (Certificate of Excellence) στο Tripadvisor, το πιο έγκυρο ίσως site με τις προτιμήσεις των ίδιων των επισκεπτών", καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δειτε Επισης

Ο ΤΙΤΑΝ στη λίστα των Financial Times «Europe’s Climate Leaders» για δεύτερη χρονιά
British Council και Invest Cyprus συνεργάζονται για προώθηση της διακρατικής εκπαίδευσης και των επενδυτικών προοπτικών
XM: Στηρίζει την προσπάθεια προώθησης ίσων ευκαιριών και προσβασιμότητας στον αθλητισμό
Ξεκαθαρίζει για την συμμετοχή αθλητών σε διεθνές τουρνουά στην Αθήνα η Ομοσπονδία Wushu Kung Fu
Η Baker Tilly South East Europe φιλοξενεί το Baker Tilly Europe Conference 2025 στην Αθήνα
Cyta: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών με το συνέδριο Women in STEAM
MASO Strategic: Στρατηγική συνεργασία με Oneglobal Broking που ενισχύει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά
Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ «Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο»
Ψηφιακές πληρωμές: Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές επιλέγουν ταχύτητα, αλλά ζητούν ασφάλεια
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Webinar για τη διεθνή ασφάλεια και τη σύγχρονη γεωπολιτική