ΕΚΕ: Το προσωπικό γράφει το success story

Η επικεφαλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ)  της KPMG Ιρλανδίας, Karina Howley, θα βρίσκεται στο 8ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για να παρουσιάσει τη βραβευμένη καμπάνια, Project Bright, για δέσμευση του προσωπικού σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στο συνέδριο, που παρουσιάζει η ΟΠΑΠ Κύπρου στις 8 Ιουλίου 2015 στο Ξενοδοχείο Hilton Park, κάθε εταιρεία μπορεί να ανιχνεύσει τις ιδέες που της ταιριάζουν και να τις μετατρέψει στο δικό της success story.

Μία σημαντική πτυχή για εφαρμογή ολοκληρωμένης στρατηγικής σε μία επιχείρηση είναι η δέσμευση του προσωπικού σε θέματα ΕΚΕ. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν μπορούσε να απουσιάζει το συγκεκριμένο θέμα από το 8ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με γενικό τίτλο «Πώς η εταιρεία σου μπορεί να γίνει κοινωνικά υπεύθυνη;». Στόχος του συνεδρίου είναι να  αναλύσει στο επιχειρηματικό κοινό της Κύπρου τη σημαντικότητα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, να παρουσιάσει νέους τρόπους και έξυπνες ιδέες προς εφαρμογή για τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.                     

Στη φετινή διοργάνωση δίνουν το παρών τους εκπρόσωποι διεθνών κολοσσών, που έρχονται για να μας δώσουν μαθήματα καλών πρακτικών σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε μικρή, μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων, στο φετινό συνέδριο θα βρίσκεται και η επικεφαλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της KPMG Ιρλανδίας, Karina Howley, που με την παρουσίασή της θα αναδείξει τη σημαντικότητα της δέσμευσης του προσωπικού σε θέματα ΕΚΕ τόσο για την ίδια την επιχείρηση όσο και για τον εργαζόμενο. Αυτό θα το επιτύχει παρουσιάζοντας το παράδειγμα της βραβευμένης καμπάνιας με την ονομασία «Project Bright», που κατάφερε να δώσει φωνή στους εργαζόμενους που συμμετείχαν. Η Karina Howley είναι επικεφαλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της KPMG Ιρλανδίας από το 2007 και υπεύθυνη για τη στρατηγική ΕΚΕ του οργανισμού στους πυλώνες: εργασία, αγορά, κοινωνία και περιβάλλον. Προτού αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση εργαζόταν στην Intel, όπου μεταξύ των πόστων, που στην πορεία είχε αναλάβει, ήταν και εκείνο της european CSR manager.

Μπορεί κανείς να δει από κοντά και να ακούσει την Karina Howley αλλά και άλλους εκλεκτούς ομιλητές δηλώνοντας συμμετοχή στο συνέδριο. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομιλήτρια και το θεματολόγιο του συνεδρίου θα βρείτε στον σύνδεσμο:
http://www.imhbusiness.com/el/8th-corporate-social-responsibility-conference#pdf-προγραμμα

Ακροατήριο συνεδρίου
Το συνέδριο είναι ανοιχτό για όλο το επιχειρηματικό κοινό καθώς και για επαγγελματίες από κάθε τομέα οικονομικής δραστηριότητας: γενικούς διευθυντές, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα καθώς και εκπροσώπους του κρατικού και του ημικρατικού τομέα.

Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί: Alpha Bank Cyprus Ltd, Carrefour Κύπρου, McDonald's Cyprus, Microsoft Cyprus Ltd, Petrolina (Holdings) Public Ltd, pr:partners ltd, Remedica, Shacolas Group, Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) και USB Bank Plc. Με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Έργου Growing on Ethics. Partner: Χαραλαμπίδης Κρίστης. Χορηγοί Επικοινωνίας: Cablenet InBusinessNews Stand, Περιοδικό IN Business, Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ και Τηλεόραση Σίγμα. Στηρίζει η Επίτροπος Περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας