Έκθεση εργασίας για επαγγελματίες νομικής και λογιστικής

Έκθεση με τίτλο «Cyprus Law & Corporate Career» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου μεταξύ 15:30 και 20:00 στο Χίλτον Παρκ στη Λευκωσία. Η έκθεση θα φιλοξενήσει τα σημαντικότερα δικηγορικά γραφεία αλλά και εταιρείες με υπηρεσίες corporate στην Κύπρο και προορίζεται για επαγγελματίες, φοιτητές ή άνεργους του χώρου της νομικής, της λογιστικής καθώς και άλλων παρεμφερών υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης -που θα είναι ανοικτή και δωρεάν για το κοινό- οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, σε ένα οργανωμένο χώρο, να δημιουργήσουν επαφές με τις παρευρισκόμενες εταιρείες και να ανταλλάξουν πληροφορίες, ενώ οι εκθέτες θα μπορούν να γνωρίσουν αρκετούς επαγγελματίες αλλά και να προχωρήσουν σε προσλήψεις. "Γι΄ αυτό το λόγο, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως προσέλθουν με επαγγελματική ενδυμασία στην έκθεση και φέρουν μαζί τους αρκετά βιογραφικά" αναφέρει σχετική ανακοίνωση από τους διοργανωτές.

Παράλληλα, τονίζεται: "Σε μια εποχή όπου η εξεύρεση εργασίας στην Κύπρο αποτελεί πραγματική πρόκληση, ενέργειες όπως η έκθεση Cyprus Law & Corporate Career Fair προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες στους επαγγελματίες αλλά και στις εταιρείες να κτίσουν γέφυρες επικοινωνίας".

Το event διοργανώνεται από την Project Virtu, με επίσημους υποστηρικτές τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο, το Cyprus Fiduciary Association και το ΚΕΒΕ.

«Σημαντικό το networking»
Ο εκ των διοργανωτών από την Project Virtu, Στέφανος Λιάτσος, εξηγεί τους στόχους της έκθεσης: «Το μυστικό στην επαγγελματική πρόοδο και ανέλιξη είναι η δικτύωση, το networking. Είναι το κλειδί που θα ανοίξει τις πόρτες για να υλοποιηθούν οι κόποι και μόχθοι που έχουν αφιερωθεί για να αποκτηθούν τα πτυχία και πιστοποιητικά. Μέσω των events μας, δίνεται η ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να διευρύνει το επαγγελματικό του δίκτυο. Ακόμη και αν κάποιος που θα παρευρεθεί δεν καταφέρει να πείσει κάποια απο τις εταιρείες να τον προσλάβει, θα έχει τουλάχιστον κάνει επαγγελματικές γνωριμίες που θα μπορέσει να αξιοποιήσει σε μελλοντικό στάδιο».

Το τρίτο event
Το Cyprus Law & Corporate είναι το τρίτο event που διοργανώνει το τελευταίο εξάμηνο η Project Virtu. Το πρώτο ήταν το Cyprus Financial Career Fair που έλαβε χώρα το Δεκέμβριο στη Λεμεσό και αφορούσε εταιρείες του χρηματοοικονομικού κλάδου. Το επόμενο event ήταν το Cyprus Finance & Tech Career Fair, που έγινε στις 24 Ιουνίου στη Λεμεσό. Επρόκειτο για μετεξέλιξή του πρώτου event, με την συμπερίληψη επίσης εταιρειών απο τον τεχνολογικό κλάδο.

Μετά το Cyprus Law & Corporate Career Fair της 1ης Ιουλίου, θα ακολουθήσει το φθινόπωρο ένα τέταρτο event που θα αφορά τον κλάδο της ναυτιλίας, με την ονομασία Cyprus Maritime Career Fair. Με τη ναυτιλιακή αγορά να αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι της κυπριακής οικονομίας, η συγκεκριμένη έκθεση αναμένεται να προσφέρει σημαντικό όφελος σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας