Συνεργασία Supernova Consulting με Microsoft

Η Supernova Consulting ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Microsoft Azure και την εξασφάλιση της πιστοποίησης Silver Cloud Platform Competency.

"Η Supernova Consulting είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εξασφάλιση της πιστοποίησης «Microsoft Silver Cloud Platform Competency» για το Microsoft Azure - μια ανοικτή και ευέλικτη πλατφόρμα Cloud που προσφέρει IaaS (Infrastructure-as-a-Service) και PaaS (Platforms-as-a -Service) υπηρεσίες" αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Με αυτή τη συνεργασία η Supernova Consulting ενισχύει περαιτέρω την ικανότητά της να παρέχει και να υποστηρίζει την Cloud υποδομή της Microsoft για τους πελάτες της, βοηθώντας τους να επιταχύνουν τις επιδόσεις των επιχειρήσεων τους μέσω της καλύτερης αξιοποίησης της τεχνολογίας Cloud και της περεταίρω μετάβασης τους στο Cloud, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Παράλληλα, σημειώνεται: "Τους τελευταίους 12 μήνες, ένας σημαντικός αριθμός των πελατών της Supernova Consulting έχει μεταφερθεί στη πλατφόρμα Microsoft Azure Cloud, εξαλείφοντας την ανάγκη για αγορά και συντήρηση διακομιστών (servers) στις εγκαταστάσεις τους. Επιχειρησιακές εφαρμογές, όπως ERP, CRM, HR, Μισθοδοσία, και BI μεταφέρθηκαν στην κυρίαρχη στον τομέα της Microsoft Azure Cloud πλατφόρμα μέσα σε λίγες ώρες".

Την ίδια ώρα αναφέρεται: "Σε μια εποχή που η αξιοπιστία και η εξοικονόμηση κόστους βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών κάθε επιχείρησης, το Microsoft Azure δείχνει τον δρόμο προσφέροντας πολύτιμα οφέλη:
•    Μηδέν αρχικό κόστος. Εκμηδενίζει τις δαπάνες για την αγορά και την απόκτηση νέου εξοπλισμού.
•    Χαμηλά μηνιαία επαναλαμβανόμενα έξοδα. Έως και 80% λιγότερα έξοδα απ’ ότι με μία on-premise εγκατάσταση. Ο χρήστης επιβαρύνεται μόνο με το τι έχει καταναλώσει κάθε μήνα.
•    Γρήγορη εγκατάσταση. Μια εγκατάσταση που απαιτεί μία ημέρα για να αναπτυχθεί στην πλατφόρμα Microsoft Azure θα απαιτούσε κοντά σε ένα μήνα για φυσικούς διακομιστές.
•    Επεκτασιμότητα. Tο Cloud επιτρέπει απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης κατά τη διάρκεια απροσδόκητης αιχμής του φόρτου εργασίας, και υποστηρίζει την ταχεία επέκταση μιας εταιρείας με ελάχιστη ταλαιπωρία.
•    Αυτόματες αναβαθμίσεις. Εγκαθίστανται στο Cloud μέσα σε λίγες ώρες περιορίζοντας τις διακοπές λειτουργίας του συστήματος, την προσπάθεια που χρειάζεται από τους χρήστες και την παρεμπόδιση των εργασιών της εταιρείας.
•    Ενσωματωμένες δικλείδες ασφαλείας. Η Microsoft έχει αξιοποιήσει την μακρόχρονη εμπειρία της στον τομέα για να αναπτύξει βέλτιστες πρακτικές που είναι απαραίτητες για την απόλυτα ασφαλή προστασία των δεδομένων στο Cloud.

Τα προφανή πλεονεκτήματα της χρήσης του Microsoft Azure είναι τεράστια και η Supernova Consulting είναι εδώ για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τις διαθέσιμες δυνατότητες των τελευταίων εξελίξεων στην τεχνολογία".

Σχετικά με τη Supernova Consulting Ltd
Η Supernova Consulting, ηγετική εταιρεία στον χώρο της συμβουλευτικής, τεχνολογίας και ανάθεσης υπηρεσιών, προσφέρει υπηρεσίες σε πελάτες σε περισσότερες από 25 χώρες. Συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τις κορυφαίες τεχνολογίες που προσφέρει, μαζί με τους πελάτες της, η Supernova Consulting δημιουργεί και εφαρμόζει επιχειρησιακές και τεχνολογικές λύσεις κατάλληλες για τις ανάγκες τους και που μπορούν να τους οδηγήσουν στα αποτελέσματα που επιζητούν. Μέσα από την δεκαετή και πλέον εμπειρία της, η Supernova Consulting έχει αναπτύξει τον οργανισμό για να βοηθά τους πελάτες της να επιταχύνουν την επιχειρησιακή τους απόδοση και να πετύχουν τους πιο σημαντικούς τους στόχους.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας