Alpen Invest: Υποψήφια ως “Καλύτερο Ταμείο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη”

Η Alpen Invest, υποψήφια για «Καλύτερο Ταμείο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη» από την Capital Finance International, θα παρουσιάσει αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο τις στρατηγικές της, καθώς και προοπτικές για μελλοντικές επενδύσεις.

Απευθυνόμενη συγκεκριμένα στους πάροχους χρηματο-οικονομικών υπηρεσιών – συμπεριλαμβανομένων οργανισμών διαχείρισης περιουσίας, καθώς και νομικούς και ελεγκτικούς οίκους – οι δυο εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στις 3 και 4 Ιουνίου, στο Press House στη Λευκωσία και στο Crystal Lounge Bar and Restaurant στη Λεμεσό αντίστοιχα, με ώρα έναρξης 5:30 μ.μ.

 

 

 

Η Alpen Invest ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη Σλοβενική Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων για το 2014. Αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων στη Σλοβενία, εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Σλοβενίας με ένα αμοιβαίο κεφάλαιο συμβατό με το UCITS της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Alpen.SI). Το συγκεκριμένο αμοιβαίο κεφάλαιο συστηματικά παρουσιάζει υψηλότερη απόδοση σε σχέση με το δείκτη αναφοράς, ενώ το ένα τρίτο του ενεργητικού του επενδύεται σε κεφάλαια υψηλής ρευστότητας. Η Alpen διαχειρίζεται ακόμη δυο ταμεία: το Alpen.Developed που επενδύει κυρίως σε μετοχικά κεφάλαια μεγάλων εταιρειών σε αναπτυγμένες αγορές (ΗΠΑ, ΕΕ, Καναδά, και την ανεπτυγμένη Ασία-Ειρηνικό Ωκεανό), και το Alpen.Emerging Emerging που στοχεύει στο να αξιοποιήσει δυναμικές ευκαιρίες μέσω εταιρειών που οδηγούν και επωφελούνται από την ταχεία ανάπτυξη των αναδυόμενων οικονομιών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την Alpen Invest για πρώτη φορά σε Κυπριακό κοινό, με επίκεντρο τα αποτελέσματά της και στρατηγικές για μελλοντικές επενδύσεις», δήλωσε ο Σάββας Λιασής, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpen Invest. «Έχουμε εντοπίσει κάποιες πολύ ελκυστικές ευκαιρίες για επενδύσεις, τις οποίες ευελπιστούμε να αξιοποιήσουμε στο εγγύς μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Λιασής.

Δειτε Επισης

Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023