Συνεργασία Συνδέσμου Διαφήμισης με το Πανεπιστήμιο Frederick

Στις 16 Ιουνίου, στις 11:00 το πρωί, στην Πύλη Αμμοχώστου ανακοινώθηκε σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη η σημαντική νέα συνεργασία του Πανεπιστημίου Frederick και του Συνδέσμου Διαφήμισης, Επικοινωνίας Κύπρου. Η συνεργασία αφορά την προώθηση της δουλειάς των φοιτητών του Τμήματος στην ιστοσελίδα του ΣΔΕΚ με στόχο να τη γνωρίσουν οι επαγγελματίες του  τομέα που ενδιαφέρονται να εργοδοτήσουν νέα ταλέντα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΣΔΕΚ κ. Στέλιος Αναστασιάδης “Όσο κι αν μοιάζει αυτονόητο, η αλήθεια είναι ότι οι νέοι άνθρωποι είναι το μέλλον της διαφήμισης. Τα νέα, φρέσκα ταλέντα, οι νέες ιδέες και η νεανική ενέργεια  πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο. Γιατί οι νέοι έχουν και το πλεονέκτημα να συνδυάζουν τη δημιουργία με τις νέες τεχνολογίες. Ο ΣΔΕΚ τώρα τους προσφέρει μέσω αυτής της συνεργασίας  βήμα και χώρο παρουσίασης των έργων τους και τους φέρνει πιο κοντά στους επαγγελματίες του τομέα της διαφήμισης κι επικοινωνίας μέσα από την ιστοσελίδα του. Ταυτόχρονα η ιστοσελίδα του Συνδέσμου γίνεται ακόμη πιο χρήσιμη κι ελκυστική για όλους”.

O Kοσμήτορας του Τμήματος, Κώστας Μάντζαλος επεσήμανε επίσης ότι «Το μνημόνιο συνεργασίας με το Σύνδεσμο Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου φέρνει μια καινούργια δυναμική στο τμήμα και τη σxέση του με τη δημιουργική βιομηχανία. Μια σχέση που υπάρχει από τη δημιουργία του τμήματος και επισφραγίζεται επίσημα.  Η συμφωνία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη συνεχή προβολή των εργασιών των φοιτητών στην ιστοσελίδα του ΣΔΕΚ, καθώς επίσης και το ετήσιο βραβείο του καλύτερου πορτφόλιο τεταρτοετή φοιτητή. Το βραβείο αυτό δεν θα είναι μόνο η μνεία προς το καλύτερο πορτφόλιο αλλά και μια υπενθύμιση για τη σημαντικότητα του πορτφόλιο ως το καταλληλότερο μέσο για σωστή επαγγελματική αποκατάσταση.

Όπως ανέφερε επίσης ο Γιώργος Πίττας εκ μέρους του Πανεπιστημίου Frederick “Με φόντο τα εξαιρετικά έργα των φοιτητών του Τμήματος Καλών κι εφαρμοσμένων Τεχνών που δεν έχουν σε τίποτε να ζηλέψουν έργα φοιτητών ανάλογων Πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο, θα πρέπει  η κοινωνία μας να δίνει έμφαση στη Δημιουργικότητα και να μην “κόβει τα φτερά” των νέων ανθρώπων αλλά αντίθετα να τους βοηθάει να εξελχθούν και να προσφέρουν μέσω των φρέσκων ιδεών τους”.
 

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023