Συνεργατισμός: Διεθνές Συνέδριο στην Κύπρο

Η οικονομική και τραπεζική κρίση των τελευταίων χρόνων ανέδειξε την ανάγκη για ένα νέο χρηματοπιστωτικό και αναπτυξιακό μοντέλο. Οι Συνεργατιστές σε όλη την Ευρώπη, κοιτάζοντας ήδη την επόμενη μέρα και έχοντας συναίσθηση ότι οι δικές τους αρχές και αξίες ανταποκρίνονται στο υπό διαμόρφωση μοντέλο, χαράζουν τη νέα συνεργατιστική στρατηγική, θέτοντας ξανά τον άνθρωπο στο κέντρο της οικονομίας και της αναπτυξιακής διαδικασίας. 

Ο Συνεργατισμός της Κύπρου, ως μέρος του ισχυρού και σύγχρονου δικτύου των ευρωπαϊκών συνεργατιστικών οργανισμών, φιλοξενεί στην Κύπρο, στις 7 Ιουλίου 2015, το διεθνές συνέδριο «Coops for you, Βringing People Together». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη στη Λεμεσό. 

Ο Συνεργατισμός της Κύπρου, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που του προσφέρει η διασύνδεση και οι προσβάσεις του στα σημαντικότερα συνεργατιστικά ιδρύματα της Ευρώπης, θέτει - μέσω του συνεδρίου - στη διάθεση των κυπριακών μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των νέων επιχειρηματιών και της κυπριακής οικονομίας στο σύνολό της, βέλτιστες και καινοτόμες συνεργατιστικές πρακτικές, καθώς και την τεχνογνωσία και εμπειρογνωμοσύνη που χρειάζονται για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν. 

Σημαντικοί ομιλητές από χώρες της Ευρώπης και την Κύπρο θα προσεγγίσουν το μέλλον της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας οικονομίας μέσα από το φακό της συνεργατιστικής και κοινωνικής διάστασης της επιχειρηματικότητας. Οι προοπτικές του Συνεργατισμού, οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και ισχυροποίησής του στο νέο οικονομικό περιβάλλον και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη θα βρεθούν στο επίκεντρο ομιλιών και παρουσιάσεων.

Το συνέδριο απευθύνεται στις μικρομεσαίες, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις της Κύπρου, σε νέους επιχειρηματίες, σε επενδυτές καινοτόμων ιδεών, start-ups, επαγγελματικές, κοινωνικές και αγροτικές επιχειρήσεις.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα. Συντονισμός: ΙΜΗ. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και Inbusinessnews.com  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH: τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023