PGS: Φωτισμός του χώρου μέσω smart phone

Tη νέα τεχνολογία φωτισμό LED Ingenium® Blu με Τεχνολογία Bluetooth έχει εισαγάγει η PGS Lighting Electrical και προσφέρεται σε όλα τα καταστήματα της παγκύπρια. 

 Όπως αναφέρει η εταιρεία, η νέα τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να χειριστούν το φωτισμό του χώρου τους μέσω της έξυπνης συσκευής τους, ενώ κέρδισε το βραβείο Good Design στο HomeDEC στη Μαλαισία το 2014 και πρόσφατα επιλέχθηκε ως «Κορυφαία Καινοτομία της Χρονιάς» από το περιοδικό DIY. 

Όπως σημειώνεται, με τη νέα αυτή τεχνολογία οι χρήστες απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του έξυπνου φωτισμού, με άμεση και εύκολη εγκατάσταση. «Είναι κατάλληλη για μικρούς χώρους με κάλυψη μέχρι και 10 μέτρα και παρέχει λειτουργίες όπως άναμμα, σβήσιμο και αυξομείωση της έντασης των φώτων, προγραμματισμός του φωτισμού για συγκεκριμένες περιστάσεις, διευκόλυνση του χειρισμού των λαμπτήρων συγκεντρώνοντας τους σε ένα μηχανισμό, ρύθμισης της ώρας, κτλ. Μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οικιστικό ή επαγγελματικό υποστατικό χωρίς επιπλέον καλωδίωση. Η Ingenium® Blu είναι συμβατή με τους λαμπτήρες Megaman® LED PAR16», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PGS Lighting Electrical Νεόφυτος Νεοφύτου δήλωσε: «Όταν ξεκινήσαμε πριν από 30 χρόνια δεσμευτήκαμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές, παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας να εξελισσόμαστε με βάση τις νέες τάσεις της αγοράς και να εφαρμόζουμε πρωτοποριακές ιδέες. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να εισάγουμε στην αγορά αυτή την επαναστατική τεχνολογία που θα επιτρέψει στους πελάτες μας να χειρίζονται το φωτισμό τους μέσω της έξυπνης συσκευής τους».

Δειτε Επισης

Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων
Samsung: Αναπτύσσει τον πρώτο SSD αυτοκινήτου βασισμένο στην 8η γενιά V-NAND