Promotional: Royal Crown Insurance Company

H Royal Crown Insurance Company είναι από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες γενικού κλάδου στην Κύπρο. Για πέραν των είκοσι χρονών ενεργούσε ως αντιπρόσωπος της Royal Insurance. Το 1999 καθιδρύθηκε ως κυπριακή εταιρεία και φυσική διάδοχος του βρετανικού κολοσσού και της πετυχημένης εβδομηντάχρονης πορείας του στην Κύπρο, παραμένοντας μέλος του παγκοσμίου δικτύου συνεργατών της «Royal & Sun Alliance Global Network».

 

H εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο με απευθείας πελάτες όσο και μέσω του μεγάλου δικτύου συνεργατών της. Τόσο το προσωπικό της όσο και οι αντιπροσώποι και συνεργάτες της διαθέτουν ευρύτατη κατάρτιση και εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία και τυγχάνουν συνεχόμενης εκπαίδευσης και ενημέρωσης, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε νέα δεδομένα και τάσεις στην ασφάλιση και στις πρόνοιες νομοθεσιών και κανονισμών που αφορούν στον ασφαλιστικό τομέα.

Οι δραστηριότητες της Royal Crown έχουν πιστοποιηθεί από τους Lloyd’s Register Quality Assurance LTD, με βάση το σύστημα ποιότητας ISO 9001:2008, από τον Μάιο του 2005, επίτευγμα που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Διεύθυνσης της εταιρείας να παρέχει τις υπηρεσίες της στους πελάτες της με συνέπεια στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση εντός συγκεκριμένων πρακτικών και λειτουργικών προδιαγραφών.

Η Royal Crown διεξάγει τις εργασίες της πάντοτε με γνώμονα τη δημιουργία μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων και τις αρχές της καλής πίστης και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Για δεκαπέντε και πλέον χρόνια ο βασικός της αντασφαλιστικός συνεργάτης είναι η Swiss Re, μια από τις μεγαλύτερες και οικονομικά πιο εύρωστες ευρωπαϊκές αντασφαλιστικές εταιρείες, η οποία διαχρονικά προσφέρει στη Royal Crown απόλυτη στήριξη και τεχνογνωσία.

Σκοπός της ασφάλισης είναι η μεταφορά της οικονομικής ευθύνης από τους ώμους του πολίτη, σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς, σε αυτούς ενός αξιόπιστου οργανισμού. Η Royal Crown ανταποκρίνεται στον ενδεδειγμένο της ρόλο, εφαρμόζοντας ορθά κριτήρια στην αποδοχή κινδύνων και επιβεβαιώνοντας ότι ο ασφαλισμένος είναι πλήρως ενημερωμένος και ικανοποιημένος από το πλαίσιο της ασφαλιστικής του κάλυψης. Η διαδικασία χειρισμού των απαιτήσεων διεκπεραιώνεται πάντοτε στη βάση της δικαιοσύνης και με ταχύτητα. Σε όλες τις συναλλαγές της η Royal Crown επιδιώκει τη διαφάνεια, την ακεραιότητα και την ποιοτική εξυπηρέτηση.

 

Υπηρεσίες, προϊόντα και σχέδια ασφαλιστικών λύσεων 

Τα ασφαλιστικά προϊόντα της Royal Crown δεν ακολουθούν ανελαστικά στερεότυπα, αλλά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσαρμόζονται με ευελιξία στις ρεαλιστικές ανάγκες του κάθε ασφαλισμένου και διαμορφώνονται ανάλογα με τις οικονομικές, οικογενειακές ή άλλες προτεραιότητες των πελατών. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να επεξηγηθούν οι καλύψεις των ασφαλιστηρίων, να τροποποιηθούν, να προστεθούν νέες, να αφαιρεθούν αχρείαστες, ώστε να παρέχεται στον πελάτη ακριβώς ότι χρειάζεται για τη δική του προστασία και να απαμβλύνεται λίγη από την αγωνία του για το μέλλον. Αυτή είναι ακριβώς η σωστή ασφάλιση.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

(όλα με τη δυνατότητα εξατομίκευσης ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά)

 

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

Ασφάλεια Περιουσίας με το συμβόλαιο Υπερασφάλειας Επιχειρήσεων, το οποίο προστατεύει τον Επιχειρηματία με 11 διαφορετικά τμήματα ασφάλισης και του προσφέρει σιγουριά, κατοχυρώνοντας απρόσκοπτα τη μελλοντική του πορεία και εξασφαλίζοντάς του οικονομική σταθερότητα. Με την Υπερασφάλεια Επιχειρήσεων ο επιχειρηματίας μπορεί vα επιλέξει όποιες και όσες καλύψεις θεωρεί χρήσιμες.

 

Ασφάλιση Ευθύνης Έναντι Τρίτου για την κάλυψη της νομικής ευθύνης των κατόχων υποστατικών σε περίπτωση σωματικής βλάβης ή ζημιάς σε περιουσία των επισκεπτών και πελατών τους.

 

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης απευθύνεται, μεταξύ άλλων, στους επαγγελματίες Δικηγόρους, Λογιστές, Εκτιμητές γης και Επιμετρητές Ποσοτήτων, Κτηματομεσίτες, Αρχιτέκτονες και Μηχανικούς, οι οποίοι έχουν ανάγκη από ουσιαστική νομική και οικονομική προστασία για την απρόσκοπτη άσκηση της δραστηριότητάς τους και Ευθύνη Έναντι Τρίτου παράλληλα με την κάλυψη Επαγγελματικής Ευθύνης.

 

Ασφάλεια Ευθύνης Εργοδότη προσφέρει πλήρη κάλυψη των εργοδοτών για απαιτήσεις και αποζημιώσεις προσωπικού συνεπεία εργατικού ατυχήματος, σύμφωνα με τη νομοθεσία, αλλά και πέραν από αυτή αν χρειάζεται.  

 

Ασφάλεια Παντός Κινδύνων Εργολάβων καλύπτει απώλεια ή ζημιά κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου ή κατά τη διαμόρφωση του εργοταξίου και απώλεια σε υλικά οικοδομής λόγω ενός ξαφνικού και απρόβλεπτου περιστατικού που προκαλείται στο εργοτάξιο.

 

Ασφάλεια Μεταφοράς Εμπορευμάτων δια Θαλάσσης και Αέρος καλύπτει όλα τα μεταφερόμενα εμπορεύματα από φυσική ζημιά ή απώλεια και σε περίπτωση επέλευσης κινδύνου επαναφέρει την ασφαλιζόμενη επιχείρηση στην ίδια οικονομική θέση που ήταν πριν συμβεί το ατύχημα. 

ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Το Συμβόλαιο Υπερασφάλειας Κατοικιών είναι η πρώτη πολυ-ασφάλεια για κατοικίες, που ήταν διαθέσιμη στην Κύπρο, και με πέραν των 60 καλύψεων αποτελεί την απόλυτη προστασία για το σπίτι και την οικογένεια, αφού αναπτύχθηκε με γνώμονα τις οικονομικές και οικογενειακές ανάγκες του σύγχρονου ιδιοκτήτη και μελλοντικού αγοραστή κατοικίας και διαμερίσματος.

Η Υπερασφάλεια Σκαφών Αναψυχής δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με τον ίδιο ζήλο που χρειάζεται η πλοήγηση ενός σκάφους.

Η Ασφάλεια Ιδιωτικής Κατοικίας είναι ένα σύγχρονο ασφαλιστικό συμβόλαιο, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για τη βασική και απολύτως αναγκαία προστασία της κατοικίας.

Προσωπικές Ασφάλειες με το συμβόλαιο Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης Αλλοδαπών, Ασφάλεια Ταξιδίου και Ασφάλεια Προσωπικών Ατυχημάτων.

Ασφάλειες Οχημάτων με την Περιεκτική Ασφάλεια Ιδιωτικών Οχημάτων και  Ασφάλεια Ευθύνης Έναντι Τρίτου και ειδικά ασφαλιστήρια για εμπορικά οχήματα και μοτοσικλέτες.

 

Facts & Figures (90)

o Έτος ίδρυσης: 1977

o Αριθμός προσωπικού:40

o Ετήσιος τζίρος 2014:  €9.879.561

o Μερίδιο αγοράς: 2%

o Αριθμός γραφείων στην Κύπρο: 3

o Σημαντικές πρόσφατες διακρίσεις/accreditations:

Το  World Finance, διεθνούς φήμης έντυπο και διαδικτυακό περιοδικό, απένειμε τo «Global Insurance Award 2014» για την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία Γενικού Κλάδου στην Κύπρο στη Royal Crown Insurance. Ήταν αναμφίβολα μια μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας.

Τα κριτήρια στα οποία βασίστηκε το World Finance, για να βραβεύσει την εταιρεία μας, ήταν η συνεχής και αδιάκοπη προσπάθεια της ομάδας μας να παρέχει ψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εν μέσω μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης, και το γεγονός ότι πρόκειται για μια αμιγώς κυπριακή ιδιωτική εταιρεία, άμεσα επηρεαζόμενη από τις αρνητικές εξελίξεις στον χρηματοοικονομικό τομέα.
Ο ρόλος της Φερεγγυότητας ΙΙ

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η εταιρεία ακολουθεί και υπολογίζει τις ποσοτικές απαιτήσεις φερεγγυότητας που εφαρμόζονται υπό τον Πυλώνα Ι. Συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων, σύμφωνα με τις οδηγίες της EIOPA. Σε όλες τις περιπτώσεις η εταιρεία παρουσιάζεται φερέγγυα. Προχώρησε επίσης στην καταγραφή και εφαρμογή των ποιοτικών απαιτήσεων και κανόνων εποπτείας, όπως απαιτείται από τον Πυλώνα ΙΙ.

Ο δρόμος της προετοιμασίας για την εφαρμογή της Οδηγίας είναι μακρύς και απαιτητικός, ωστόσο, η εταιρεία μας κατάφερε να προσαρμοστεί επιτυχώς στα νέα δεδομένα.

 

Διευθυντική Ομάδα

Φίλιος Ζαχαριάδης, Γενικός Διευθυντής

Ανθή Ζαχαριάδου, Εκτελεστική Διευθύντρια

Μάρω Λοΐζου, Διευθύντρια Απαιτήσεων

Χάρης Νεοπτολέμου, Οικονομικός Διευθυντής

Ηρόδοτος Χαραλάμπους, Διευθυντής Ασφαλίσεων Μηχανοκινήτων Οχημάτων

Ανδρέας Κυριάκου, Διευθυντής Ασφαλίσεων Περιουσίας

Οδυσσέας Κωνσταντινίδης, Διευθυντής Μάρκετινγκ

Δημήτρης Δημητρίου, Διευθυντής Πληροφορικής

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Κεντρικά γραφεία
ROYAL CROWN HOUSE
Μνασιάδου 20, 24690, Λευκωσία

Τ.κ. 1302, Λευκωσία - Κύπρος
Τηλέφωνο: 22885555
Φαξ: 22670757

E-mail: info@royalcrowninsurance.eu 
Ιστοσελίδα: www.royalcrowninsurance.eu

Δειτε Επισης

Στα €91 εκατ. οι κρατικές δαπάνες για την προσφυγική πολιτική
Διγλωσσία κυβέρνησης για νέο επενδυτικό σχέδιο
Julio Tironi: Σε νέα εποχή οι υπηρεσίες δημόσιων συγκοινωνιών
Διπλάσια δωρεάν data στα προγράμματα κινητής Unlimited της PrimeTel
Blue Air: Πτήσεις από €26,84 προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι
Αρχή Λιμένων: Ζητά προσφορές για δύο υποστατικά στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις κατέλαβε ο όμιλος Volkswagen
ΣΟΔΑΠ: Προσφορές για πώληση ακινήτου στα Τσιφλικούδια
Κενά καταστήματα για το Pop-up Festival ζητά ο Δήμος Λευκωσίας
Προγραμματιστές συστημάτων ψάχνει το Τμήμα Φορολογίας