Promotional: ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Αν το να είσαι ασφαλισμένος με ένα πάρα πολύ λογικό και προσιτό κόστος σε μια εταιρεία με υψηλή οικονομική ευρωστία, καθώς επίσης το να τυγχάνεις δίκαιου χειρισμού και να αποζημιώνεσαι γρήγορα, όταν υφίστασαι οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά ή ευθύνη, τότε θέλεις την ΄Υδρα Ασφαλιστική. Όταν ασφαλίζεσαι στην ΄Υδρα Ασφαλιστική αγοράζεις πραγματική φερέγγυα ασφάλιση και μια υποδειγματική προσωπική επαγγελματική εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια της σχέσης σου μαζί μας.

Η ΄Υδρα Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 2001 ως φυσική εξέλιξη της επιτυχημένης παρουσίας των ιδρυτών της στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά για περισσότερο από 50 χρόνια, που βασίζεται στη μακρόχρονη δέσμευσή τους στην εξυπηρέτηση, την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη του πελάτη.  Η Εταιρεία ειδικεύεται στις Γενικές Ασφαλίσεις, προσφέροντας μια πλήρη σειρά πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων: Προσωπικές Ασφαλίσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες των ιδιωτών και Εμπορικές Ασφαλίσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου.

Σε όλα αυτά τα χρόνια και παρά το οξύ τοπικό ανταγωνιστικό ασφαλιστικό περιβάλλον έχουμε επιτύχει να μεγαλώσουμε και να γίνουμε ένας μεγάλος οργανισμός, με μια σταθερή ανώτερη επίδοση τόσο από απόψεως ανάπτυξης εργασιών όσο και από απόψεως κερδοφορίας, ως επιβεβαίωση της αφοσίωσης που έχουμε από τους πελάτες μας. Η Εταιρεία κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς με παραγωγή σε ασφάλιστρα €10,8 εκ., ξεπερνώντας άλλες εννέα ασφαλιστικές εταιρείες που διεξάγουν εργασίες γενικού κλάδου με μακρότερη παρουσία στην αγορά.

Το όραμά μας
Να είμαστε η πρώτη επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας για τους πελάτες, τους πράκτορες και όλους τους άλλους συνεργάτες, με πρωτοποριακές ασφαλιστικές λύσεις που να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών, με υποδειγματική προσωπική εξυπηρέτηση.

Η αποστολή μας
Να υπερβαίνουμε πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών και να τους βοηθούμε να επιτυγχάνουν οικονομική εξασφάλιση, οικονομική σταθερότητα και ξεγνοιασιά.

Οι κεντρικές μας αξίες

Αξιοπιστία και ακεραιότητα

Τηρούμε τις υποσχέσεις μας και είμαστε δεσμευμένοι να χειριζόμαστε τον κάθε πελάτη όπως θα θέλαμε να μας χειρίζονται άλλοι.    Διεκπεραιώνουμε τις απαιτήσεις δίκαια, αποτελεσματικά και γρήγορα.

Εστίαση στον πελάτη
Οι πελάτες μας είναι το σημείο αναφοράς σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε. Παρέχουμε προσωπική εξυπηρέτηση ανώτερου επαγγελματικού επιπέδου. Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα ώστε να ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών μας.

Ο κόσμος μας
Το προσωπικό και οι διαμεσολαβητές μας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο στο να επιτύχουμε λειτουργική υπεροχή. Επενδύουμε στη συνεχή κατάρτιση και στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Στοχεύουμε στην πρόσληψη ιδιαίτερα έμπειρων επαγγελματιών της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Τεχνολογία
Ισχυρή δέσμευσή μας αποτελεί η χρήση της τεχνολογίας ως μέσου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την παραγωγή των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Επαγγελματισμός
Πιστεύουμε ακράδαντα και προωθούμε τον επαγγελματισμό μέσα στον οργανισμό μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών μας.

Ομαδική εργασία
Εργαζόμαστε μαζί σαν οικογένεια, για να επιτύχουμε ένα στόχο: να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, στους ασφαλιστικούς μας πράκτορες και στους μετόχους μας.

Υπεροχή
Αγωνιζόμαστε για να υπερέχουμε σε οτιδήποτε κάνουμε, για να βελτιώνουμε περαιτέρω την απόδοση και τα αποτελέσματά μας, προς όφελος των πελατών, των ανθρώπων και των μετόχων μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε, μπορείτε να έλθετε σε επαφή μαζί μας στα Κεντρικά Γραφεία μας στη Λευκωσία και στα Υποκαταστήματά μας, καθώς επίσης με τους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές σε όλη την Κύπρο. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε προσωπικά και να σας εξυπηρετήσουμε.

Αντασφαλιστικά πακέτα
΄Εχουμε ένα καλά σχεδιασμένο ισχυρό αντασφαλιστικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή αξιόπιστων διεθνών αντασφαλιστικών εταιρειών υψηλής αξιολόγησης, που μας προσφέρουν μεγαλύτερη εξασφάλιση και σταθερά αποτελέσματα, όταν προκύπτουν ασυνήθιστα, απροσδόκητα και σημαντικά γεγονότα.

Αξιολογήσεις διεθνούς κύρους
Αντασφαλιστής                 Αξιολόγηση

Munich Re                           AA-

Partner Re                            A+

Scor Re                                A+

CCR                                    AA

Τα προϊόντα μας   
Το να έχεις τη σωστή ασφάλιση στη σωστή τιμή, σίγουρα, είναι ένας παράγοντας - κλειδί στην επιλογή της ασφαλιστικής εταιρείας που θα εμπιστευθείς την ασφάλισή σου. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας επιλέγουν Ύδρα Ασφαλιστική όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά γιατί εκτιμούν τον δίκαιο, γρήγορο και αποτελεσματικό χειρισμό των απαιτήσεων, την υποδειγματική εξυπηρέτηση, την οικονομική σταθερότητα, την εξειδίκευση και την πρωτοποριακή σειρά των προϊόντων της.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά Προσωπικών Ασφαλίσεων που καλύπτουν τις ασφαλιστικές ανάγκες των ιδιωτών και Εμπορικών Ασφαλίσεων που καλύπτουν τις γενικές ασφαλιστικές ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου, με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα, που ικανοποιούν τις ανάγκες καθορισμένων τμημάτων της αγοράς.

Προσωπικές Ασφαλίσεις

Ασφάλιση Οχημάτων

Ασφάλιση Κατοικιών

Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης Αλλοδαπών

Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων

Ασφάλιση Ταξιδίου

Ασφάλιση Κυνηγών

Ασφάλιση Σκαφών Αναψυχής

Εμπορικές Ασφαλίσεις

Ασφάλιση Οχημάτων

Ασφάλιση Καταστημάτων

Ασφάλιση Γραφείων

Ασφάλιση Εμπορικών Κινδύνων

Ασφάλιση Διάρρηξης και Κλοπής

Ασφάλιση Ταξιδίου

Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης Αλλοδαπών

Ασφάλιση Υαλοπινάκων

Ασφάλιση Αλλοίωσης Εμπορευμάτων

Ασφάλιση Διακοπής Εργασιών

Ασφάλιση Εργολάβων ΄Ολων των Κινδύνων

Ασφάλιση Μεταφοράς Εμπορευμάτων

Ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Δικηγόρων

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Λογιστών

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Ιατρών

Ασφάλιση Εμπιστοσύνης Υπαλλήλων

Ασφάλιση Χρημάτων

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ύδρα Ασφαλιστική
Στροβόλου 11, Μέγαρο ΣΕΚ, 5ος όροφος, 2018, Στρόβολος
Τ.κ. 24653, 1302, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22454700
Φαξ: 22 454 704
E-mail: info@hydrainsurance.com.cy

Δειτε Επισης

Xρυσόστομος Κρητιώτης: Οι τράπεζες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
Θ. Στεργίου: Η οργανωσιακή κουλτούρα ξεκινά από την ενσυναίσθηση
Πονοκέφαλος για την Ευρώπη, ενεργειακό κόστος και πληθωρισμός
Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020 στη Lisko Foodstuff Ltd
Γ. Καδής: Να αδράξουμε την ευκαιρία από το περιφερειακό σχέδιο δράσης
Η τουριστική κίνηση και η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πάφο
Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου για το Blockchain
Δέκα μέτρα για διευκόλυνση και επιτάχυνση του επιχειρείν
Κ. Πετρίδης: Κόμματα καταθέτουν προτάσεις που τορπιλίζουν τα θεμέλια της οικονομίας
Guardian: Έτσι απέκτησε κυπριακό διαβατήριο ο Jho Low