Powered by

Lufthansa: Εγκαινιάζει νέους προορισμούς για χειμερινές διακοπές

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa - Austrian Airlines, Brussels Airlines, Germanwings, Eurowings, Lufthansa και SWISS προσθέτουν περισσότερους προορισμούς που απευθύνονται σε τουρίστες και ταξιδιώτες αναψυχής, με πτήσεις σε 261 προορισμούς σε 101 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την έναρξη του νέου χειμερινού προγράμματος στις 25 Οκτωβρίου 2015, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa θα προσφέρουν στους επιβάτες τους ένα από τα πιο πυκνά δίκτυα δρομολογίων παγκοσμίως, με περισσότερες από 20.380 πτήσεις κάθε εβδομάδα. Αυτό το χειμώνα, μέσω των κόμβων σε Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ζυρίχη, Βιέννη και Βρυξέλλες, καθώς και μέσω πολλών point-to-point δρομολογίων, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa θα εξυπηρετούν 261 προορισμούς σε 101 χώρες (προηγούμενη χρονιά 260 προορισμοί σε 100 χώρες). 

Επιπλέον, σε συνεργασία με 30 συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, περισσότερες από 18.000 πτήσεις κοινού κωδικού συμπληρώνουν τα προσφερόμενα δρομολόγια, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε ένα σχεδόν παγκόσμιο δίκτυο. Τα χειμερινά προγράμματος της κάθε μιας από τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου θα ισχύσουν από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 έως το Σάββατο 27 Μαρτίου 2016.

Ακόμη, η νέα τιμολογιακή πολιτική στα δρομολόγια εντός Γερμανίας και εντός Ευρώπης θα ισχύσει τόσο για την Austrian Airlines όσο και για τη Lufthansa. Στην Economy Class, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν μόνοι τους μεταξύ των τριών κλιμακούμενων επιλογών ναύλου “Light”, “Classic” και “Flex”. Αυτές οι επιλογές ποικίλουν κυρίως σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα προ-επιλογής καθίσματος, αλλαγής ή ακύρωσης κράτησης και δωρεάν μεταφοράς αποσκευών. Από τον Ιούλιο που άρχισε η προσφορά των εισιτηρίων αυτών, η νέα οικονομική επιλογή ναύλου “Light” αποδείχτηκε πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους επιβάτες.

Τέλος, σε όλους τους ναύλους, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, ως διακεκριμένοι αερομεταφορείς, επιτρέπουν τη δωρεάν μεταφορά μιας χειραποσκευής. Επίσης προσφέρονται στους επιβάτες δωρεάν φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια της πτήσης, συγκεκριμένη επιλογή καθίσματος κατά τη διάρκεια του check-in καθώς και προνόμια για “award miles”, “status miles” και “select miles”.

Δειτε Επισης

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου