Επίσκεψη Λακκοτρύπη σε Γαλλία και Βρετανία

Για Λονδίνο και Παρίσι αναχωρεί ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης για να συμμετάσχει σε επιχειρηματικά φόρουμ με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στην Κύπρο, ενώ θα έχει επαφές και με εκπροσώπους ενεργειακών κολοσσών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Λακκοτρύπης θα ηγηθεί επιχειρηματικής αποστολής που διοργανώνουν από κοινού το Υπουργείο Ενέργειας, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και ο Κυπριακός Οργανισμός Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA).

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός θα συμμετάσχει την Τετάρτη στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Ηνωμένου Βασιλείου, που θα πραγματοποιηθεί στη βρετανική πρωτεύουσα, παρουσιάζοντας στους παρευρισκόμενους τις ευκαιρίες που προσφέρονται για επενδύσεις και επιχειρηματικές συνεργασίες στην Κύπρο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Υπουργός Ενέργειας θα συναντηθεί με την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο Στρατηγικής Ανάπτυξης της βρετανικής εταιρείας BG Group.

Την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, ο κ. Λακκοτρύπης θα αναχωρήσει για το Παρίσι για να ηγηθεί της κυπριακής επιχειρηματικής αποστολής, η οποία, την Παρασκευή, θα συμμετάσχει στο Κυπρο-Γαλλικό Επιχειρηματικό Φόρουμ. Την αποστολή και το Φόρουμ συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Ενέργειας, το ΚΕΒΕ και ο CIPA .

Το πρόγραμμα της επίσκεψης εργασίας του Υπουργού Ενέργειας στο Παρίσι θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής με χωριστές συναντήσεις που θα έχει, αρχικά με τον Πρόεδρο και Πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή του γαλλικού οίκου Beicip, συμβούλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στα θέματα υδρογονανθράκων και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο Έρευνας και Παραγωγής της εταιρείας Total.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)
Κατιάνα Μούσα: Η ECOMMBX βλέπει μπροστά, τα καλύτερα έρχονται (vid)
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
ΚΟΕ Πανεπιστημίου Κύπρου: Οριακή βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Απρίλιο
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσούζουν οι τιμές κρέατος και ελαιολάδου
Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το βραβείο που πήραμε στα IN Business Awards (vid)