Νέο ΜΙΝΙ showroom στη Λευκωσία

Σ’ ένα MINI happening, ιδιοκτήτες ΜΙΝΙ αλλά και φίλοι και θαυμαστές του θρυλικού αυτοκίνητου, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την εμπειρία του ανακαινισμένου showroom της ΜΙΝΙ στη Λευκωσία, όπου θα στεγάζεται όλη η γκάμα αυτοκινήτων και lifestyle accessories της ΜΙΝΙ. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "ο νέος εντυπωσιακός εκθεσιακός χώρος της ΜΙΝΙ στη Λευκωσία, δημιουργήθηκε έχοντας ως στόχο να ενθουσιάσει όσους τον επισκέπτονται, δημιουργώντας τους το συναίσθημα ότι βρίσκονται ανάμεσα σε φίλους. Η απίστευτη ενέργεια,  και η ΜΙΝΙ φιλοσοφία είναι διάχυτα στον χώρο, σε συνδιασμό με τη γοητεία που εκπέμπει η μάρκα, κάνουν την όλη εμπειρία απλά μοναδική". 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "λίγο η «ΜΙΝΙ» ατμόσφαιρα λοιπόν, λίγο τα cocktails, τα τσιμπήματα και η μουσική του γνωστού DJ Κύπρου Καραβιώτη, γνωστός στο κοινό σαν DJ K, συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί ένα απόγευμα στα μέτρα και στο στιλ του αγαπημένου αυτοκινήτου ΜΙΝΙ".

Στο ΜΙΝΙ  gathering  παρευρέθηκαν οι Chris Leukers, Sales Manager της ΜΙΝΙ Ευρώπης και ο Christoph Svoboda  - BMW Group Regional Manager.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πρώτοι το MINI Clubman, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δειτε Επισης

Πρόγευμα με τρεις γενιές επιτυχημένων ασφαλιστών
Ταξίδι στον Μπλε Κύκλο
Λαμπερή πρεμιέρα για τα Chivas Jazz Nights
Ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής δεξιώθηκε τους Honorary Fellows και το Board CIM
Τα Arla® protein και τα FULFIL Nutrition, δίπλα στους αθλητές
Huawei: Εκτός από την τεχνολογία, μετρ και στη... φιλοξενία (pics)
Η τραγουδίστρια Nicki Minaj ιδρύει δική της δισκογραφική εταιρεία
Farah Shammas: Σε ποια χώρα έφαγε το καλύτερο vegan φαγητό (video)
Έκθεση Identity Objects του Χρίστου Συμεωνίδη στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τρ. Κύπρου
Μια μοναδική αποκριάτικη γιορτή χάρισε το εμπορικό πάρκο Neo Plaza