Powered by

ΚΟΤ: Επιμορφώνει τους λειτουργούς του

Το Cyprus Convention Bureau του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Οργανισμού φιλοξένησε στην Κύπρο τους λειτουργούς πωλήσεων των Γραφείων του ΚΟΤ από τις νευραλγικές αγορές της Αγγλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ρωσίας, Ουκρανίας, Σουηδίας και Πολωνίας για εκπαίδευση στην προώθηση των ειδικών ενδιαφερόντων της Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΤ, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των λειτουργών, το οποίο διήρκεσε μία εβδομάδα, ήταν ιδιαίτερα εντατικό και υλοποιήθηκε με ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο, αντίστοιχο με τα σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα μεγάλων εταιρειών.

Οι λειτουργοί, μέσα από παρουσιάσεις, επιτόπιες επισκέψεις και καινοτόμες ομαδικές δραστηριότητες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, με τους συναδέλφους της Κεντρικής Υπηρεσίας, με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας και να ανταλλάξουν απόψεις για τις αγορές τους.

Επιπρόσθετα, τους δόθηκε η ευχέρεια να γνωρίσουν από κοντά τις νέες αναπτύξεις της Κύπρου και μέσα από την εμπειρική οδό να εξερευνήσουν νέους ελκυστικούς τρόπους προώθησης της Κύπρου καθώς και νέες πηγές προσέλκυσης τουρισμού ειδικών ενδιαφερόντων.

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος, η Αν. Γενική Διευθύντρια τόνισε στους λειτουργούς τις νέες απαιτήσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας αλλά και της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας ούτως ώστε να λειτουργεί ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμός σαν πρότυπο επιχείρησης.

Ταυτόχρονα, έδωσε ξεκάθαρες κατευθυντήριες γραμμές για τον νέο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο λειτουργίας των Γραφείων του ΚΟΤ στο εξωτερικό. Εστίασε επίσης στην ανάγκη για πραγματοποίηση στοχευμένων συναντήσεων πωλήσεων και εκτός εκθέσεων αλλά και στην σημασία της δυνατότητας άμεσης ανταπόκρισης σε αιτήματα πελατών με ευφάνταστες νέες προτάσεις αξιοποίησης της Κύπρου κατά τους χειμερινούς μήνες.

Μετά από την επιτυχή έκβαση του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι λειτουργοί πωλήσεων των Γραφείων του Οργανισμού στο εξωτερικό έχουν ανταποκριθεί θετικά, αποστέλλοντας αναθεωρημένες βάσεις δεδομένων στον ιδιωτικό τομέα για διάφορα προϊόντα καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τις αγορές τους.

Οι νέοι τρόποι προώθησης της Κύπρου που βίωσαν οι λειτουργοί αποτελούν πλέον εχέγγυο στα χέρια των εκπροσώπων του κυπριακού τουρισμού στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τη νέα αρχή που έγινε από τον ΚΟΤ για την προώθηση των ειδικών ενδιαφερόντων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου