Powered by

Emirates: Στα social media και στα αραβικά

Η Emirates έχει επεκτείνει την εξυπηρέτηση του πελάτη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για να παρέχει 24-ωρη υποστήριξη, επτά ημέρες την εβδομάδα. Η αεροπορική εταιρεία θα επεκτείνει επίσης την προσφορά γλώσσας στα αραβικά και αγγλικά στο Twitter και Facebook. Αυτές οι υπηρεσίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τα κανάλια υποστήριξης κοινωνικών μέσων δικτύωσης είναι ενεργά από τον Αύγουστο 2012 και επιτρέπουν στους πελάτες να επικοινωνούν με την Emirates για ερωτήματα και πληροφορίες. "Ξεκινώντας με 50 ανταλλαγές μηνυμάτων την ημέρα μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook πριν από τρία χρόνια, η υπηρεσία έχει κερδίσει έδαφος και είναι σήμερα μία από τις πιο δημοφιλείς λεωφόρους για να φτάσουν οι πελάτες στην Emirates. Αυτά τα κανάλια έχουν χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά σε πραγματικό χρόνο, όταν οι επιβάτες ταξιδεύουν και χρειάζονται επιπλέον βοήθεια ή για να αφήσουν τα σχόλιά τους για μια ευχάριστη εμπειρία", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα, οι σύμβουλοι της αεροπορικής εταιρείας χειρίζονται περισσότερες από 1.000 ερωτήσεις την ημέρα μέσω των δύο καναλιών κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Αυτά τα ερωτήματα κυμαίνονται από βοήθεια για κρατήσεις εισιτηρίων σε φιλοφρονήσεις και σχόλια σε προϊόντα και υπηρεσίες. Με την εισαγωγή της 24-ωρης υποστήριξης, οι χρόνοι απόκρισης έχουν βελτιωθεί σημαντικά. 

«Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης συμπληρώνει άλλα υφιστάμενα κανάλια έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να μας φτάσουν με όποιο τρόπο βρίσκουν πιο βολικό. Είτε έρχονται πρώτα σε εμάς μέσω του κέντρου πληροφοριών και στη συνέχεια συνεχίζουν τη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να είναι μια απρόσκοπτη εμπειρία. Από τότε που εισαγάγαμε τα κανάλια υποστήριξης πελατών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εργαζόμαστε συνεχώς για να ενημερώνουμε διαρκώς και να βελτιώνουμε την προσφορά μας. Με ταξιδιώτες που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και σε διαφορετικές χρονικές ζώνες, προσφέροντας μια 24-ωρη υποστήριξη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης στα αγγλικά και αραβικά μας επιτρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούμε, και να εξυπηρετούμε περισσότερους από τους πελάτες μας», εξήγησε ο Karen Bell-Wright, Senior Vice President of Retail and Contact Centres της Emirates. 

Ενώ οι απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις βρίσκονται στο Κέντρο Βοήθειας στην emirates.com, οι πελάτες της Emirates μπορούν επίσης να έρθουν σε επαφή μέσω άλλων καναλιών – ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταστημάτων λιανικής πώλησης και τηλεφώνου. Η αεροπορική εταιρεία λαμβάνει 15 εκατομμύρια κλήσεις σε ένα χρόνο από πελάτες από 50 χώρες. Η επικοινωνία είναι κυρίως στα αγγλικά και αραβικά, αλλά το προσωπικό είναι σε ετοιμότητα να απαντήσει σε 14 άλλες γλώσσες - μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - για να ανταποκριθεί στην παγκόσμια πελατειακή βάση της Emirates.

Την εξυπηρέτηση των πελατών της Emirates στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μπορείτε να την βρείτε στο facebook.com/emirates, ή στο Twitter:@emiratessupport.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy/greek/index.aspx   

Δειτε Επισης

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας
Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης: Ανάγκη εκσυγχρονισμού της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία