Η Francoise Chevalier έρχεται στην Κύπρ

Tο περιοδικό Economist μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε τον κατάλογο με τα 100 καλύτερα Full Time MBA courses στον κόσμο. Στην 5η θέση βρίσκεται το πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου HEC στο Παρίσι. Το περιοδικό IN Business και το Cyprus Institute of Marketing έχουν την τιμή να φιλοξενούν στην Κύπρο την καθηγήτρια του HEC Paris,  Françoise Chevalier στο πλαίσιο του IN Business Executive Leadership programme που οργανώνουν.

Η Chevalier είναι συντονίστρια Διδακτορικού στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού του HEC Paris εδώ και πολλά χρόνια. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και το διδακτορικό της το έκανε στο HEC Paris με θέμα τη «Διαχείριση Ελέγχου και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού». Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στην οργανωτική αλλαγή, τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, τη δημιουργικότητα και την παιδαγωγική. Είναι επίσης επισκέπτρια καθηγήτρια σε πανεπιστήμια στην Κίνα, τον Καναδά, το Βιετνάμ, την Ινδονησία, την Τυνησία, την Αλγερία, το Ιράν και τον Λίβανο. Έχει   δημοσιεύσει διάφορα βιβλία, και σειρά από άρθρα σε επιστημονικά και επαγγελματικά περιοδικά σχετικά με τη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού.

Στο IN Business Executive Leadership Programme, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα διεύθυνσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού όπου θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων για μια αποτελεσματικότερη διαχείριση και ανάπτυξη των στελεχών του οργανισμού.

Στο ίδιο πρόγραμμα, διακεκριμένοι επιστήμονες από ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά κέντρα και πανεπιστήμια θα βρίσκονται στην Κύπρο από τον Νοέμβριο 2015 μέχρι τον Ιανουάριο 2016 για να οργανώσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στην κυπριακή αγορά.

Το IN Business Executive Leadership Programme οργανώνεται από το περιοδικό IN Business, σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και την ΙΜΗ, και περιλαμβάνει πέντε προγράμματα στις θεματικές ενότητες της στρατηγικής διοίκησης, της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, του μάρκετινγκ, της ηγεσίας και των οικονομικών.
Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία, σε επιχειρηματίες και στελέχη, να αποκτήσουν μέσα σε 90 ώρες νέες γνώσεις, να καθορίσουν τις προτεραιότητες της επιχείρησής τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, αλλά και να παρακινήσουν τους συνεργάτες τους, ώστε να επιτύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα για την εταιρεία.
Το όλο πρόγραμμα στοχεύει στη διεύρυνση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων, στην ανάπτυξη προσωπικής κριτικής επίγνωσης και στην ενίσχυση της ικανότητας διαχείρισης του προσωπικού στιλ, όπως και του αντίκτυπου που αυτό έχει στους άλλους. 
                                          
Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε διευθυντές και διευθυντικά στελέχη εταιρειών που αναζητούν κατάρτιση για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους, ώστε με τη σειρά τους να κινητοποιήσουν και να εμπνεύσουν και άλλους για μεγαλύτερη ανάπτυξη του οργανισμού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα και τους εκπαιδευτές πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο: www.imhbusiness.com/executive-leadership-programme

Διοργανωτής: Περιοδικό IN Business
Συνδιοργανωτής:  Cyprus Institute of Marketing
Χορηγός Επικοινωνίας: Vestnik Kipra
Συντονισμός: ΙΜΗ
Μέρος του προγράμματος επιχορηγείται από την ΑνΑΔ
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλέφωνο: 22505555
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας