Αναγνωρίστε τα ταλέντα για την εταιρεία σας

Στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό πεδίο, οργανισμοί και εταιρείες επιβάλλεται να έχουν στη διάθεσή τους τους καλύτερους –τα «ταλέντα»– προκειμένου να έχουν μια σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης και δράσης. Τα «ταλέντα» μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην απόδοση της εταιρείας.

Έχουν καινοτόμες ιδέες, παίρνουν πρωτοβουλίες, λειτουργούν ομαδικά, αρέσκονται στις προκλήσεις, αγαπούν την αλλαγή, αναλαμβάνουν ρίσκα και ευθύνες και εναρμονίζουν τους στόχους τους με τους εταιρικούς στόχους. Η PwC Κύπρου και η ΙΜΗ παρουσιάζουν τον διεθνώς αναγνωρισμένο ανιχνευτή ταλέντων Jon Ingham, στο 14o Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, με θέμα «The Special Ones: Finding and Keeping the best talent within your organization», στις 18 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Το συνέδριο 
O Jon Ingham, που ανακηρύχθηκε 1ος Top Global Online Influencer στη διαχείριση ταλέντων από το HRexaminer.com, μέσα από την πρώτη του παρουσίαση στο συνέδριο, με θέμα «Planning and Recruiting the Right Talent», θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες την πολύχρονη εμπειρία του που έχει αποκτήσει με εταιρείες όπως οι Barclays Bank, BT Global Services, Coca-Cola και Diageo. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αναγνωρίζουν και να αξιολογούν το «ταλέντο» για την εταιρεία τους, πώς το υποψήφιο «ταλέντο» μπορεί να δώσει αξία σε μια επιχείρηση, για την ανάπτυξη διαφοροποιημένων προσεγγίσεων του «ταλέντου», οι οποίες βοηθούν στη σωστή διαχείριση της εταιρείας, και πώς δικαιολογούν το «ταλέντο» αυτό στους υπόλοιπους υπαλλήλους. Όσοι παρακολουθήσουν τον Jon, θα ακούσουν επίσης για νέες τεχνολογίες που πρέπει να εφαρμόσουν για τη σημαντικότητα της ποιότητας, λόγου χάριν για τη μείωση του κόστους και του χρόνου, παρέχοντας μια βάση για προγνωστικά analytics για τους νέους ρόλους του ανθρώπινου δυναμικού και της πρόσληψης.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.
 

Το συνέδριο απευθύνεται σε γενικούς διευθυντές και διευθυντές από όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, διευθυντές και στελέχη ανθρώπινου δυναμικού και άλλους επαγγελματίες από τον χώρο, περιλαμβανομένων επαγγελματιών ανάπτυξης, εκπαίδευσης, εργασιακών σχέσεων, συμβούλων επιχειρήσεων και ανθρώπινου κεφαλαίου.

Οργάνωση: PwC Κύπρου και ΙΜΗ.
Χορηγοί: AKT-ARAGO Cyprus (Supernova), Cablenet, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, George Z. Georgiou, Somersby cider, Transparency International, Unicare Cleaning Services LTD.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και inbusinessnews.com. 

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας