AMS: Απλοποίηση της ΙΤ αρχιτεκτονικής της επιχείρησής σας

Λίγες μέρες απομένουν για το AMS Breakfast Meeting, που διοργανώνει η AMS, χρυσός συνεργάτης της SAP, θέλοντας να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαμορφώσουν την επιχειρηματική στρατηγική τους. Το πρόγευμα εργασίας με τίτλο «Shaping the Future» θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.


 

Λίγες μέρες απομένουν για το AMS Breakfast Meeting, που διοργανώνει η AMS, χρυσός συνεργάτης της SAP, θέλοντας να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαμορφώσουν την επιχειρηματική στρατηγική τους. Το πρόγευμα εργασίας με τίτλο «Shaping the Future» θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Τα στελέχη που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη πλατφόρμα SAP HANA και πως μπορεί να τους βοηθήσει να οραματιστούν αλλά και να ‘‘τρέξουν’’ σε πραγματικό χρόνο τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες για να πετύχουν ακόμη καλύτερή απόδοση και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Το SAP HANA είναι μια πλατφόρμα που εισάγει την απόλυτη καινοτομία στον τομέα του in-memory computing και έχει σχεδιαστεί στοχεύοντας στην απλοποίηση της ΙΤ αρχιτεκτονικής κάθε επιχείρησης, συνδράμοντας στην άμεση διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων και καλύπτοντας το χάσμα μεταξύ Data Transactions και Analytics.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι:
    Γιώργος Καμτσιώρας, Business Development Financials στην SAP Hellas & Cyprus, που θα παρουσιάσει το «SAP and the Digital Transformation: Introducing the 4th Generation Business Suite».
    Νατάσα Μαστέλλου, Business Development BI στην SAP Hellas & Cyprus, που θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα: «The Art of Business Intelligence in the in-memory computing era».
    Χρίστος Θεοχαρίδης, Managing Director της AMS Ltd, που θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα: «How to get there. Options and possibilities».

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική γλώσσα. 

Το AMS Breakfast Meeting απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη  από όλους τους κλάδους της οικονομίας και συγκεκριμένα στους Διευθύνοντες Συμβούλους, Οικονομικούς Διευθυντές, Διευθυντές Πληροφορικής, Chief Operations Officers και σε στελέχη που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.
 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
 

Πληροφορίες
Οργάνωση: AMS Ltd, SAP Gold Channel Partner. Γραμματεία: IMH.
Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας