Η Aon Hewitt συμπληρώνει το πακέτο Ταμείου Προνοίας

Η Aon Hewitt, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αναλογιστών, συμβούλων επενδύσεων γενικής φύσεως και υπηρεσιών διαχείρισης (administration) προγραμμάτων Καθορισμένων Εισφορών στο κόσμο, ανακοίνωσε ότι η λειτουργία του MAP Fund από τον Οκτώβριο του 2014 ολοκληρώνει ένα συνολικό πακέτο λύσεων της εταιρείας για τη διαχείριση παροχών Ταμείου Προνοίας στη Κύπρο.

Το MAP Fund  θα απευθύνεται στους εργοδότες του νησιού που δεν θέλουν πλέον να επιβαρύνονται με την ευθύνη της κανονιστικής συμμόρφωσης που απαιτείται σήμερα, αλλά θα ήθελαν να προσφέρουν στα μέλη τους ένα σύγχρονο, αποδοτικό από πλευράς κόστους, και με επαγγελματική διαχείριση Ταμείο Προνοίας, όπως περιγράφει η Aοn Hewitt το νέο πακέτο.

Ο Φίλιππος Μαννάρης, Partner της διεθνής ομάδας Retirement & Investment Practice της  Aon Hewitt και επικεφαλής της Aon Hewitt Κύπρου, δήλωσε: “Η διακυβέρνηση ενός Ταμείου Προνοίας στο σημερινό εποπτικό και κανονιστικό περιβάλλον δεν γίνεται καθόλου ευκολότερη - στην πραγματικότητα, γίνεται όλο και πιο δύσκολη, πολύπλοκη και δαπανηρή. Με την έναρξη λειτουργίας του Ταμείου MAP Fund, έχουμε ως στόχο να παραδώσουμε μια λύση που να παρέχει στους εργοδότες και τους εργαζομένους τους το καλύτερο και των δύο κόσμων - μια λύση Ταμείου Προνοίας του οποίου η διακυβέρνηση ανατίθεται σε εξωτερικούς εμπειρογνώμονες.

"Με την παροχή της λύσης του MAP Fund, έχουμε επίσης συμπληρώσει τη παροχή ενός συνολικού φάσματος υπηρεσιών της Aon Hewitt για Ταμεία Προνοίας -. Αναλογιστικές, Συμβουλευτικές, Επενδυτικές Γενικής Φύσης, Διαχείρισης λογαριασμών (administration), συνδυασμένες λύσεις για εταιρικά Ταμεία Προνοίας, και τώρα ένα πολύ-επιχειρησιακό Ταμείο Προνοίας."

Η Αναστασία Αναστασιάδη, υπεύθυνη της Επενδυτικής ομάδας της Aon Hewitt Κύπρου, δήλωσε:
“Πιστεύουμε ότι τα οφέλη από την συμμετοχή σε πολύ-επιχειρησιακό Ταμείο Προνοίας είναι σημαντικά. Ως πολύ-επιχειρησιακό, το MAP Fund επιτρέπει στους εργοδότες να αναθέσουν τη διακυβέρνηση και την ευθύνη της διαχείρισης στους ειδικούς, και προσφέρει την ευκαιρία για μια καλύτερη εμπειρία και Καλύτερα Αποτελέσματα για τα Μέλη."

Σύμφωνα με τον οίκο τα κύρια χαρακτηριστικά του MAP Fund είναι:
•    Ένα ενοποιημένο μοντέλο διακυβέρνησης για μείωση του κόστους και των κινδύνων
•    Υπηρεσίες που παραδίδονται από ομάδες εμπειρογνωμόνων για τις επενδύσεις, διαχείριση λογαριασμών (administration) και επικοινωνία
•    Kαλά σχεδιασμένες ατομικές επενδυτικές επιλογές, που υποστηρίζονται από παγκόσμια τεχνογνωσία επενδύσεων
•    Μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση παρέχοντας μια καλύτερη εμπειρία στους εργαζομένους μέσω ισχυρής εξυπηρέτησης μελών και αποτελεσματικών επενδυτικών λύσεων
•    Η δυνατότητα επίτευξης αξίας για τα μέλη μέσω μεγαλύτερης κλίμακας
•    Παροχή μελλοντικής θωράκισης μέσω της συνεχούς καινοτομίας και της ανάπτυξης

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας