Powered by

Egypt Air: Χαμηλές τιμές για 75 προορισμούς

Η Egypt Air ανακοίνωσε τιμές για πτήσεις από €225 συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων προς Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική και Άπω Ανατολή για όσους σχεδιάζουν ταξίδια μέχρι και τον Μάιο του 2016.

Από 2 μέχρι 9 Οκτωβρίου μόνο, οι πελάτες της Egypt Air μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους για ταξίδια μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Μαΐου της επόμενης χρονιάς με έκπτωση μέχρι και 30% σε όλους τους διεθνείς προορισμούς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
 

Παράλληλα, τονίζεται: "Η προσφορά αυτή αποτελεί καταπληκτική ευκαιρία για τους πελάτες της αερογραμμής, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε οποιοδήποτε από τους 78 προορισμούς της Egypt Air, που συμπεριλαμβάνουν το Κάιρο, το Σαρμ ελ Σέιχ, την Ελ Γκούνα, το Ντουμπάι, το Άμπου Ντάμπι, την Ντόχα, το Γιοχάνεσμπουργκ, την Αντίς Αμπέμπα, το Ναϊρόμπι, τη Νέα Υόρκη, το Τορόντο, την Τζακάρτα, την Μπανγκόκ, το Πεκίνο, το Γκουαντζού και το Κουάλα Λουμπύρ με πολύ χαμηλότερη τιμή".

"Είτε σχεδιάζετε να επισκεφθείτε συγγενείς ή φίλους, είτε προγραμματίζετε μια εξόρμηση για ψώνια ή ένα ταξίδι για να γνωρίσετε άλλες κουλτούρες ανά τον κόσμο, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να εξασφαλίσετε εγγυημένα τα χαμηλότερα ναύλα με την EGYPT AIR. Επιλέξτε ανάμεσα σε ταξίδια από τον αρχαίο πολιτισμό των Φαραώ της Αιγύπτου μέχρι την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης και την άγρια φυσική ομορφιά της Κένυας" δήλωσε ο κ. Salah Tawfik, Περιφερειακός Διευθυντής της Egypt Air για Ελλάδα και Κύπρο.

Οι πελάτες καλούνται να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους στην ιστοσελίδα egyptair.com και να εξασφαλίσουν αυτή την μοναδική ευκαιρία για τα ταξίδια που θα κάνουν μέχρι τις 31 Μαΐου 2016. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η περίοδος κρατήσεων λήγει τα μεσάνυχτα της 9ης Οκτωβρίου.
Τα ναύλα της Οικονομικής Θέσης περιλαμβάνουν:
-   Web Check-In με πρόσβαση από 48 ώρες πριν την αναχώρηση και μέχρι 90 λεπτά πριν την αναχώρηση
-    Δυο αποσκευές με μέγιστο βάρος 23 κιλά ανά αποσκευή
-    Ψυχαγωγία στο αεροσκάφος – σύστημα μουσικής και βίντεο κατά παραγγελία με ένα τεράστιο φάσμα επιλογών από τηλεοπτικά προγράμματα και μουσικά κανάλια από όλο τον κόσμο για όλη την οικογένεια
-   Άψογη εξυπηρέτηση στην παροχή γευμάτων και ροφημάτων σε όλες τις πτήσεις
-   Wi-Fi και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας διαθέσιμες σε συγκεκριμένες πτήσεις
-   Κουβέρτες και μαξιλάρια που παρέχονται σε νυχτερινές και μεγάλης διάρκειας πτήσεις
-   Άλλες ανέσεις που παρέχονται σε μεγάλης διάρκειας πτήσεις.τρ.μ, [7’Ρ0 για έκπτωση μέχρι και 30% σε όλους τους διεθνείς προορισμούς από σήμερα μέχρι τα μεσάνυχτα της 9ης Οκτωβρίου.

Οι πτήσεις της Egypt Air περιλαμβάνουν δωρεάν online check-in και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια της πτήσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Egypt Air, το κοινό μπορεί να καλεί στο 22 559200 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.egyptair.com

 

Δειτε Επισης

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου