Αυξημένες ζημιές το 2014 αναμένει η Primetel

Αυξημένες ζημιές σε σύγκριση με το 2013 αναμένει πως θα έχει για το 2014 η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Primetel. Πιο ειδικά αναφέρεται ότι η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της στο ΧΑΚ τονίζει ότι οι επενδύσεις για ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και τα συνεπαγόμενα λειτουργικά έξοδα αλλά και ο εμπλουτισμός του τηλεοπτικού περιεχομένου, αποτελούν τους σημαντικούς λόγους για την επέκταση των ζημιών.

Υπενθυμίζεται ότι η Primetel το 2013 κατέγραψε ζημιές της τάξης των 3 εκ. ευρώ, ενώ εντός δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος αλλά και των πιο πάνω λόγων εκτιμά πως τα οικονομικά αποτελέσματα του περασμένου έτους θα είναι χειρότερα.

Η ανακοίνωση της Primetel στο ΧΑΚ αναφέρει: «Σύμφωνα με τις πρόνοιες των περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμων και Κανονισμών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου αλλά και για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σας πληροφορούμε ότι τα αποτελέσματα της Εταιρείας για το Έτος 2014 αναμένεται να παρουσιάσουν αυξημένη ζημιά σε σχέση με εκείνα του 2013. Αυτό οφείλεται στην ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και στα συνεπαγόμενα λειτουργικά έξοδα και στον εμπλουτισμό του τηλεοπτικού περιεχομένου».

Δειτε Επισης

Δημήτρης Σκουρίδης: Προς αξιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη η τεχνητή νοημοσύνη
Πώς το ΑΙ κάνει πιο αποτελεσματικό το ERP
«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως