Α.Athanasiou: Πάνω από 60 πράξεις το 2014

 

Ως θετική κρίνει την πορεία του για το 2014 το συγκρότημα  Α. Athanasiou Group. Κάνοντας ένα απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, το συγκρότημα αναφέρει πως κατάφερε να μειώσει τις δανειστικές του υποχρεώσεις κατά 60% αναφέροντας πως «αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πελάτες της Τράπεζας Κύπρου καθώς χωρίς καθυστερήσεις εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του».

Την ίδια ώρα, σημειώνεται πως το Συγκρότημα έχει καταβάλει όλους τους φόρους συμπεριλαμβανομένου και του Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας.

Παράλληλα, σημειώνει πως πέτυχε σημαντικές πωλήσεις ακινήτων σε ξένους επενδυτές και συνέβαλε στην προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό μέσω του μεγάλου δικτύου της κυρίως προς την Ρωσία αλλά και προς τις Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Αίγυπτο και Κίνα.

«Το Συγκρότημα ανέπτυξε την DTA Athanasiou Constractions, η οποία εξασφάλισε σημαντικά κατασκευαστικά συμβόλαια σε ολόκληρη την Κύπρο.   Έχει ενεργή συμμετοχή στον κατασκευαστικό ρόλο των αποθηκών της Halliburton στην Βιομηχανική Περιοχή της Αραδίππου», τονίζεται.

Το συγκρότημα, μέσω της A.Athanasiou Development έχει δημιουργήσει σημαντικά έργα και έχει πραγματοποιήσει σημαντικές πωλήσεις. «Μέσα στο 2014 πουλήθηκαν περισσότερα από 60 σπίτια και διαμερίσματα ενώ την ίδια ώρα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή ακόμη 3 projects».

Η A.Athanasiou Group μέσα στο 2014 ανέπτυξε την εταιρία DUAT Lifestyle Group με όραμα την ανάπτυξη τριών σημαντικών τομέων της οικονομίας: Του λιανικού εμπορίου, του lifestyle και της ψυχαγωγίας. Ήδη έχει δημιουργηθεί η boutique Splash man με επώνυμη ένδυση από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας του κόσμου αποκλειστικά για άντρες. Παράλληλα ολοκληρώνεται η δημιουργία ενός Wine Bar&Dine που θα προσφέρει εκλεκτές υπηρεσίες για εκλεκτούς πελάτες.

 

Δειτε Επισης

ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου