The Best MCC: Βίντεο για National Public Champion

Στις 6 Ιανουαρίου, 2015, η ΤΗΕ BEST  MCC LTD θα διαγωνιστεί  για τον τίτλο του National Public Champion  στο φετινό διαγωνισμό για τα European Business Awards, που χρηματοδοτούνται από την RSM International, καθώς η δημόσια ψηφοφορία ανοίγει τώρα για πρώτη φορά.

Η εταιρεία έχει ήδη βραβευθεί  ως ένας από τους Εθνικούς Πρωταθλητές μετά τον εσωτερικό έλεγχο από Δικαστές /Κριτές,  και τώρα μέρος της ολοκλήρωσης είναι να κριθεί και πάλι υποβάλλοντας ένα βίντεο της εταιρείας στο διαδίκτυο, δίνοντας μια ισχυρή εικόνα για την ιστορία της επιχείρησής καθώς  και τις επιτυχίες της. «Η εταιρεία μας θα διαγωνιστεί τώρα  έναντι όλων των άλλων εθνικών πρωταθλητών της Κύπρου  μέσω  δημόσιας ψηφοφορίας. Η εταιρεία με τις περισσότερες ψήφους θα ονομαστεί National Public Champion for CYPRUS  στις 3 Μαρτίου 2015», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η πρώτη φάση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα ανοίξει στις 6 Ιανουαρίου 2015, μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου του 2015,  δίνοντας στην THE BEST την ευκαιρία για  επτά εβδομάδες να πάρει όσες περισσότερες ψήφους μπορεί.   Όλα τα βίντεο για το φετινό διαγωνισμό για National Champions ευρίσκονται  στην ιστοσελίδα της European Business Awards: www.businessawardseurope.com.

Ο κ. ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΟΥΛΟΥΠΗΣ, Γενικός Διευθυντής της  THE BEST  MCC LTD αναφέρει: «Έχοντας περίπου επτά εβδομάδες, το κοινό μπορεί να ψηφίσει  μέσω διαδικτύου (on-line )  την αγαπημένη του εταιρεία, και ελπίζουμε ότι το κοινό θα δει το βίντεο της Εταιρείας μας και θα μας δώσει την ψήφο του. Η ψηφοφορία του κοινού σημαίνει πολλά για την Εταιρεία μας καθώς τόσο οι ήδη υφιστάμενοι πελάτες αλλά και οι μελλοντικοί πιθανοί καταναλωτές /πελάτες μας  θα μας δώσουν  την έγκρισή και ψήφο τους για την επιτυχία μας. "

Ο κ. Adrian Tripp, CEO των European Business Awards, δήλωσε: «Η ψηφοφορία του κοινού είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος των Βραβείων καθώς δίνει σε αυτές τις εμπορικές επιχειρήσεις  ένα  άλλο τρόπο ανάδειξης των επιτευγμάτων τους,  σε ένα ευρύτερο κοινό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ήταν μια τεράστια επιτυχία το περασμένο έτος, με πάνω από 93000 ψηφισάντων. Τα φετινά Βίντεο αφορούν μερικές από τις πιο επιτυχημένες και βιώσιμες επιχειρήσεις στην Ευρώπη και ελπίζουμε ότι ο καθένας από τον επιχειρηματικό κόσμο που ενδιαφέρεται, θα διαθέσει λίγο  χρόνο για να παρακολουθήσει  τα βίντεο, είτε από τη δική του χώρα ή από άλλες χώρες, και στη συνέχεια να ψηφίσει αυτόν που τον ενδιαφέρει.»
 Ξεχωριστά  τα  βίντεο από όλους τους National  Champion,  οι οποίοι  εκπροσωπούν 33 χώρες σε όλη την Ευρώπη,  θα αναθεωρηθούν και εξεταστούν από  ομάδα Δικαστών/Κριτών  και στις 10η Φεβρουαρίου 2015, ο Πρόεδρος των Δικαστών θα ανακοινώσει τα 100 Ruban d’ Honneur  Βραβεία. Γενικά όλες οι Ευρωπαϊκές Εταιρείες των δέκα  κατηγοριών των European Business Awards θα ανακοινωθούν την ίδια στιγμή  σαν  European Public Champion , κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Gala, που θα γίνει  τον  Μάιο του 2015.

 

Δειτε Επισης

Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
Τράπεζα Κύπρου: Πράσινο από τους μετόχους για το μέρισμα-Οι εκλεγέντες και επανεκλεγέντες στο Δ.Σ.(pics)
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας