3 λεπτά με τον CEO της KPMG Κύπρου Ανδρέα Χριστοφίδη

Διορατικότητα, ειλικρίνεια και δικαιοσύνη είναι τα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να έχει ένας μάνατζερ, λέει ο CEO της KPMG Κύπρου, Ανδρέας Χριστοφίδης, που ήταν φιλοξενούμενος στη νέα εκπομπή του ΙΝ Business Tv «3 λεπτά».
 
Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε στην καριέρα του και εξήγησε πώς την χειρίστηκε. «Μεγαλύτερη πρόκληση, θα έλεγα, ότι ήταν η διαχείριση της κρίσης του 2013. Προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε όλες τις θέσεις εργασίας του προσωπικού».

Ο ισχυρός άντρας της KPMG Κύπρου ανέφερε, επίσης, ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι Διευθυντές στις κυπριακές επιχειρήσεις. «Παίρνουν αποφάσεις βάσει του σήμερα, αγνοώντας το αύριο» και εξήγησε ότι το μεγαλύτερο επιτεύγμα στην επαγγελματική του καριέρα ήταν η επέκταση της KPMG από ένα γραφείο των 150 ατόμων, σε ένα ελεγκτικό -συμβουλευτικό  οίκο των 800 ατόμων.

Πέρα από τα πιο πάνω, ο Ανδρέας Χριστοφίδης αποκαλύπτει  πότε ξεκινά και πότε τελειώνει η εργάσιμη του μέρα, εάν παρακολουθεί ποδόσφαιρο, ενώ τονίζει ότι αφιερώνει χρόνο για τα αγαπημένα του σπορ και ποιοτικό χρόνο για την οικογένεια του. 

Στην εκπομπή «3 λεπτά» αναφέρει επίσης, χωρίς ποιο τεχνολογικό gadget, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να λειτουργεί. 

Δειτε Επισης

Στα €91 εκατ. οι κρατικές δαπάνες για την προσφυγική πολιτική
Διγλωσσία κυβέρνησης για νέο επενδυτικό σχέδιο
Julio Tironi: Σε νέα εποχή οι υπηρεσίες δημόσιων συγκοινωνιών
Διπλάσια δωρεάν data στα προγράμματα κινητής Unlimited της PrimeTel
Blue Air: Πτήσεις από €26,84 προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι
Αρχή Λιμένων: Ζητά προσφορές για δύο υποστατικά στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις κατέλαβε ο όμιλος Volkswagen
ΣΟΔΑΠ: Προσφορές για πώληση ακινήτου στα Τσιφλικούδια
Κενά καταστήματα για το Pop-up Festival ζητά ο Δήμος Λευκωσίας
Προγραμματιστές συστημάτων ψάχνει το Τμήμα Φορολογίας