Παπαλαμπριανού: Από την Alpha Bank στον Συνεργατισμό

Λίγες μέρες μετά την παραίτησή του από το ΔΣ της Alpha Bank Κύπρου ο Λάμπρος Παπαλαμριανού γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και συνεχίζει την επαγγελματική του πορεία στον Συνεργατισμό.

Ο κ. Παπαλαμπριανού από τις 15 Σεπτεμβρίου θα αναλάβει τη θέση του οικονομικού διευθυντή στην Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, ή αλλιώς θα είναι από τα μέσα του μηνός κι έπειτα ο CFO του Συνεργατισμού.

Σημειώνεται μάλιστα ότι στελέχη από τον Συνεργατισμό έχουν ήδη υποδεχτεί με ιδιαίτερα θετικά προσέγγιση την «μεταγραφή» του Λάμπρου Παπαλαμπριανού, από την Alpha Bank στον Συνεργατισμό τονίζοντας πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ικανό στέλεχος.

Ποιος είναι ο νέος CFO του Συνεργατισμού
Ο κ. Παπαλαμπριανού είναι ορκωτός λογιστής, κάτοχος πτυχίου MBA in International Banking and Finance από το University of Birmingham (UK) καθώς επίσης και BA Hons in Industrial Economics with Accounting από το University of Nottingham (UK).
 
Επαγγελματική πορεία: Από το 1991-1994 εργάστηκε στο ελεγκτικό τμήμα της KPMG Nottingham χειριζόμενος υποθέσεις πελατών διαφόρων τομέων.
 
Από το 1994 μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην Alpha Bank Cyprus Ltd, όπου διετέλεσε Προϊστάμενος σε υπηρεσίες που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και θέματα διαχείρισης κινδύνων. Το 2011 τοποθετήθηκε στη θέση του Chief Financial και Chief Risk Officer έχοντας υπό την εποπτεία του τις Διευθύνσεις Οικονομικών Υπηρεσιών, Διαχείρισης Κινδύνων και MIS and Planning. Το 2013 τοποθετήθηκε ως Γενικός Διευθυντής Risk and Finance και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank Cyprus Ltd.

 

Δειτε Επισης

Πράσινο φως από τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ για συμμετοχή του Andrew Budzinski στο μετοχικό κεφάλαιο
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων
Οι κενές θέσεις εργασίας σε κάθε τομέα και ο κλάδος με καμία διαθέσιμη θέση
Πέτρος Λοής: Ευρύτερο, εξυπνότερο και πιο ανθεκτικό μοντέλο η πρόταση του ΔΗΣΥ για την οικονομία-Προτάσσουμε μεταρρυθμίσεις
Γιώργος Τσακκιστός: Σημαντική προσθήκη για την Laiko Cosmos Trading το «The Famous Grouse»-Ενίσχυση και με νέα προϊόντα
Το όραμα γίνεται πραγματικότητα στο Ολυμπιακό Μέγαρο-Τιμήθηκε σε κλίμα συγκίνησης ο Κίκης Λαζαρίδης
«Στον αθλητισμό έδωσες και την ψυχή σου...»-Μια βραδιά αφιερωμένη στον ακούραστο υπηρέτη του Ολυμπισμού Κίκη Λαζαρίδη