Συνεργασία της Singular Logic-Wilton Confectioneries

Η SingularLogic Cyprus υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία ακόμη ένα μεγάλο και πολύπλοκο έργο πληροφορικής για την εταιρεία Wilton Confectioneries Ltd, η οποία επέλεξε και λειτουργεί πλέον με τη νέα σουίτα επιχειρηματικών εφαρμογών Galaxy που περιλαμβάνει ERP (Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση), OTR (Ολοκληρωμένη λύση λιανικής) και Payroll. Το έργο περιελάμβανε υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες ανάπτυξης, παραγωγής, παραμετροποίησης, εγκατάστασης, εκπαίδευσης και υποστήριξης από το ειδικευμένο προσωπικό της SingularLogic Cyprus.

H εταιρεία Wilton Confectioneries Ltd, η οποία διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής γλυκισμάτων και αρτοσκευασμάτων, με 5 καταστήματα πώλησης ειδών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στη Κύπρο (εκ των οποίων τα 3 βρίσκονται στην Λεμεσό, που είναι και η έδρα της εταιρείας, 1 στην Λάρνακα, 1 στην Πάφο), λειτουργεί πλέον με το ενιαίο, ολοκληρωμένο και τελευταίας γενιάς πληροφοριακό σύστημα Galaxy.

Το Galaxy είναι ειδικά σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο να διαχειρίζεται τις εξειδικευμένες ανάγκες της εταιρείας με έμφαση στην ορθή, γρήγορη και αποτελεσματική πώληση των προϊόντων της αφενός και αφετέρου στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της στα καταστήματα της, σε όλη την Κύπρο.

Τα οφέλη της εταιρίας Wilton Confectioneries Ltd από την υλοποίηση του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος Galaxy, επικεντρώνονται στη μεγιστοποίηση των εσόδων, στη μείωση του λειτουργικού κόστους, στη δυνατότητα της διοίκησης για άμεση λήψη ολοκληρωμένης και ενιαίας πληροφόρησης, στην απλούστευση των διαδικασιών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, στην βελτίωση της ταχύτητας στις συναλλαγές στα καταστήματα της.

Η επιλογή των εφαρμογών GALAXY έγινε με γνώμονα αφενός την τεχνογνωσία της SingularLogic στην ανάπτυξη μεγάλων συστημάτων, την ενιαία πλατφόρμα για όλη την εταιρεία και αφετέρου στην εμπειρία της SingularLogic Cyprus στην υλοποίηση μεγάλων έργων πληροφορικής για τον ιδιωτικό τομέα, στην αγορά της Κύπρου.

 

Δειτε Επισης

Στον προϋπολογισμό 2025 τα πρώτα 25 εκατ. για την ηλεκτρική διασύνδεση, ανοικτή πληγή το τερματικό
Μ. Κεραυνός: Οι προτεραιότητες του προϋπολογισμού 2025 και του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού πλαισίου 2025-2027
Προϋπολογισμός 2025: Αυξημένες αναπτυξιακές δαπάνες κατά 2,1%, μείωση μόνιμων θέσεων στο δημόσιο
Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Γιατί διαφώνησε με την απόφαση για αλλαγή του ρυθμιστικού πλαισίου για τον GSI ο αντιπρόεδρος της ΡΑΕΚ
Μέχρι και 5% η πιθανή αύξηση στο κόστος του καλωδίου-Ολόκληρη η κατά πλειοψηφία απόφαση της ΡΑΕΚ για GSI
Όλα ανοικτά για πιθανή χρηματοδότηση του GSI από ΕΤΕπ-Τι είπε για το τερματικό ο Κυριάκος Κακουρής
Έπεσαν οι υπογραφές με ΕΤΕπ για δάνεια συνολικού ύψους €125 εκατ.-Σε τι αφορούν οι συμφωνίες
Tα συνολικά κέρδη των κυπριακών τραπεζών το πρώτο εξάμηνο του 2024
Αποσυμφορείται από τα κόκκινα δάνεια ο κυπριακός τραπεζικός τομέας-Περαιτέρω μείωση των ΜΕΧ