Το Instagram αναβαθμίζεται

Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram για iOS και Android συσκευές αναβαθμίζεται και φέρνει πολλές νέες λειτουργιές, αλλά και σχεδιαστικές αλλαγές.

Η νέα έκδοση του Instagram φέρνει 10 νέα και 7 ανανεωμένα εργαλεία, τα οποία επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει ακόμα περισσότερες αλλαγές στη φωτογραφία του.

Φυσικά μπορεί ακόμα να χρησιμοποιεί την εφαρμογή όπως τη χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα, δηλαδή τραβά φωτογραφία – επιλέγει φίλτρο– ανεβάζει.

Όσοι θέλουν όμως, να πάνε την επεξεργασία της φωτογραφίας ένα βήμα παραπέρα, το Instagram πρόσθεσε εργαλεία και λειτουργίες για να το κάνουν πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν, στην 6η έκδοση του Instagram έχουμε τη βασικότερη αλλαγή, η οποία πλέον επιτρέπει την επιλογή για το «πόσο φίλτρο» (από τα διαθέσιμα) θέλει ο χρήστης να βάλει στη φωτογραφία του.

Αν αυτό μόνο δεν τον ικανοποιεί τότε πατώντας το νέο κουμπί στη δεξιά πλευρά κάτω από τη φωτογραφία μπορούμε πλέον να «πειράξει» τη φωτεινότητα (Brightness), την αντίθεση (Contrast), τη θερμότητα του χρώματος (Warmth), τον κορεσμό του χρώματος (Saturation), να κάνει πιο έντονα τα φωτεινά σημεία ή τις σκιές (Highlights, Shadows), να κάνει Vignette και να δώσει μεγαλύτερη λεπτομέρεια στην εικόνα (Sharpen). Επίσης, υπάρχουν ακόμη τα εργαλεία περιστροφής της εικόνας, αποκοπής, αλλά και του focus – tilt shift effect, τα οποία έχουν βελτιωθεί αρκετά.

Με αυτό τον τρόπο το Instagram θέλει να δώσει μία πολύ απλή λύση για να μπορούν οι χρήστες να επεξεργάζονται εύκολα και γρήγορα τις φωτογραφίες τους, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον πολύπλοκες εφαρμογές επεξεργασίας.

Η νέα αναβάθμιση του Instagram θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες σταδιακά.
Πηγή: www.zougla.gr

 

Δειτε Επισης

Τρίζουν τα θεμέλια της εργασιακής ειρήνης στον κατασκευαστικό τομέα της Γερμανίας
Κύρια κινητήρια δύναμη για τις αγορές χρυσού οι Κεντρικές Τράπεζες των αναδυόμενων οικονομιών
Σε ανοδική πορεία οι τιμές των τροφίμων σε όλο τον κόσμο... Στο κρέας η μεγαλύτερη αύξηση
Η έλλειψη ρευστότητας προκαλεί προβλήματα στην παγκόσμια αγορά κακάο
Διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ η Τουρκία
Τουρκία: Σε ανοδική τροχιά παρά τη νομισματική σύσφιξη ο πληθωρισμός
ΟΟΣΑ: Η ανάπτυξη σε ΗΠΑ και Κίνα θα επιταχυνθεί-Οι προβλέψεις για την Ευρωζώνη
Άλμα για τον χρυσό με ώθηση από Fed και γεν
Nέο sell-off στα κρυπτονομίσματα, κάτω από τα $57.000 το Βitcoin
Goldman Sachs: Η ανάπτυξη επιστρέφει στην Ευρωζώνη-Οι τρεις λόγοι