Carrefour: Εγκαινιάζει υπεραγορά στη Λεμεσό

Η Carrefour Κύπρου εγκαινιάζει το νέο Carrefour Market Πέτρου & Παύλου, δημιουργώντας έναν ακόμη προορισμό αγορών. "Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον Κύπριο καταναλωτή, η Carrefour Κύπρου δημιουργεί ένα νέο σημείο πώλησης, που προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμη περισσότερων καταναλωτών. Προσθέτοντας και αυτό το κατάστημα στο δυναμικό της, το δίκτυο της εταιρείας στην Κύπρο θα αριθμεί πλέον 18 καταστήματα" αναφέρει η εταιρεία.

Η λειτουργία του νέου Carrefour Market, θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου στην περιοχή Καψάλου στην Λεμεσό κοντά στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

 
 

Το κατάστημα διαθέτει άνετους και άρτια σχεδιασμένους χώρους, εργονομική διαρρύθμιση, μοντέρνα διακόσμηση και φιλικό περιβάλλον, προσφέροντας στους καταναλωτές μια μοναδική εμπειρία αγορών για όλη την οικογένεια, τονίζει η αλυσίδα υπεραγορών για το νέο κατάστημά της.

Στα ράφια του θα φιλοξενείται μεγάλη γκάμα επωνύμων και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων Carrefour, καθώς και μεγάλη ποικιλία φρέσκων και συσκευασμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Παντοπωλείο, κρεοπωλείο, τμήμα φρούτων, τμήμα αλλαντικών και τυροκομικών κοπής, καθώς και προϊόντων αρτοποιείου είναι μερικές από τις επιλογές που θα έχουν οι καταναλωτές στη διάθεσή τους.

Το νέο Carrefour Market καλωσορίζει τους Κύπριους καταναλωτές και δεσμεύεται ότι θα προσφέρει καθημερινά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ανταποδίδοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.

Σε ρεπορτάζ του πριν μία εβδομάδα το ΙΝ Business αποκάλυψε την εξασφάλιση καταστήματος στη Λεμεσό που λειτουργούσε ως Plus και προηγουμένως ως κομμάτι της αλυσίδας Ορφανίδη.
 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά