Στρατηγική συνεργασία Charakis με Gi Group SpA

Η κυπριακή εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Charakis Research & Consulting Ltd ανακοινώνει την στρατηγική συνεργασία της με την πολυεθνική εταιρεία Gi Group SpA, μια από τις μεγαλύτερες, σε παγκόσμιο επίπεδο, εταιρείες παροχής εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, αναζήτησης, επιλογής και διακίνησης προσωπικού και ανωτέρων στελεχών και υπηρεσίων επιχειρηματικής κατάρτισης. Η Gi Group εδρεύει στο Μιλάνο της Ιταλίας, έχει παρουσία σε 32 χώρες διεθνώς και έσοδα που ξεπέρασαν τα €1,14 δις ευρώ το 2013.   

Ο Μιχάλης Χαράκης, Γενικός Διευθυντής της Charakis Research & Consulting, τόνισε ότι «η συνεργασία της Charakis Research & Consulting με την GI Group, δίνει μια νέα πνοή στην εταιρεία μας, καθώς αυτή εξελίσσεται από μια εταιρία με παρουσία στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, σε μια εταιρεία μέλος ενός οργανισμού παγκόσμιας εμβέλειας. Η συνεργασία αυτή δημιουργεί νέες συνέργιες και ευκαιρίες για την Charakis Research & Consulting καθώς εμπλουτίζει σημαντικά το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο μας και ενισχύει την ανταγωνιστικότητά μας, διαφοροποιώντας μας στην αγορά με μια σειρά από πλεονεκτήματα».

Το ήδη υπάρχον μοντέλο εξειδικευμένων υπηρεσιών Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού της  Charakis Research & Consulting Ltd, εστιάζεται σε μια υπέρ-ολοκληρωμένη προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη την ανάπτυξη όχι μόνο των συμβατικών εργασιακών παραγόντων αλλά και των προσωπικών παραγόντων. Για την επίτευξη ανάπτυξης του συγκεκριμένου μοντέλου Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού η εταιρεία Charakis Research & Consulting Ltd χρησιμοποίει εξειδικευμένα εργαλεία όπως το BSI και το PONC αλλά και τις τεχνικές του συστήματος του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού/ NLP μέσω της υπηρεσίας nlpincyprus και nlpingreece. Με την συνεργασία αυτή, ακόμα περισσότερα και εξειδικευμένα εργαλεία προστίθενται στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο και μπορούν πλέον να προσφερθούν στην Κυπριακή αγορά, ενώ παράλληλα μπορεί να αξιοποιηθεί η τεχνογνωσία και τα μεθοδολογικά εργαλεία από τις εφαρμογές σε έργα στις άλλες 31 χώρες.  

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιτύχαμε αύτη τη συμφωνία συνεργασίας»  υπογράμμισε ο Stefano Colli-Lanzi, CEO της Gi Group. «Η συνεργασία με την Charakis Research & Consulting επιτρέπει στην Gi Group να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μια χώρα με πολύ μεγάλες προοπτικές όπως η Κύπρος. Παράλληλα, είμαι βέβαιος ότι η Charakis Research & Consulting απόκτα πολλαπλα πλεονεκτήματα με τη συσχέτιση της με την Gi Group και θα μπορεί να προσφέρει παγκόσμιου επιπέδου υπηρεσίες Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, στην τοπική αγορά. Αυτή η συμφωνία»- καταλήγει ο κύριος, Colli-Lanzi- «θα έχει αμοιβαία οφέλη και μια win win-win συνεργασία για όλους τους εμπλεκόμενους».
 

Δειτε Επισης

ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο