ΥΓΕΙΑ και η DeltaSoft Ltd: Συμφωνία για DeltaLink ALTUS

Συμφωνία για την υλοποίηση της λύσης DeltaLink ALTUS (SAP based Human Capital Management in the CLOUD) υπέγραψαν η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ και η DeltaSoft Ltd, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της SAP Κύπρου.

Ο Άλεξ Μουρατιάν, Country Manager Κύπρου & Μάλτας της SAP Κύπρου, τόνισε ότι η  παροχή cloud HR / Payroll υπηρεσιών με βάση το SAP αποτελεί ορόσημο στον τομέα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Κύπρο τόσο για τη DeltaSoft όσο και για την SAP.

Ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ αναφέρει: "Η Πολυκλινική «ΥΓΕΙΑ», είναι το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο άρτια εξοπλισμένα Ιδιωτικά Νοσοκομεία στη Κύπρο. Κτισμένο στο κέντρο της Λεμεσού προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική φροντίδα".

Η Πολυκλινική «ΥΓΕΙΑ» διαθέτει 152 κλίνες και 12 χειρουργικές αίθουσες. Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων η Πολυκλινική «ΥΓΕΙΑ» διαθέτει Κλινικό Εργαστήριο, Ακτινολογικό Τμήμα, Τμήμα Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας (MRI, CT scan), Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ICU), 24ώρο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, Μαιευτικό και Γυναικολογικό Τμήμα, Ογκολογικό, όπως επίσης και Παιδιατρικό Τμήμα. Στο Νοσοκομείο λειτουργεί επίσης Κέντρο Καθετηριασμών Καρδίας το οποίο λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως για να επιλαμβάνεται τα προγραμματισμένα αλλά και τα επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά. 

Όπως σημειώνεται, το Νοσοκομείο εφαρμόζει τα διεθνή πρότυπα Διαπίστευσης κατά CHKS, ISO 9001 : 2008 και ΟHSAS 18001 : 2007.Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "το γεγονός αυτό καθιστά την Πολυκλινική «ΥΓΕΙΑ» ως το μοναδικό πολυδύναμο ιατρικό κέντρο στην Κύπρο που είναι διαπιστευμένο και πιστοποιημένο,  διασφαλίζοντας έτσι την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας".

"Είμαστε σίγουροι ότι η συμφωνία μας με την εταιρεία DeltaSoft Ltd, σχετικά με την εφαρμογή της λύσης DeltaLink ALTUS (SAP based Human Capital Management in the CLOUD), θα μας δώσει τη δυνατότητα για την καλύτερη δυνατή χρήση των δυνατοτήτων, των γνώσεων και δεξιοτήτων του προσωπικού μας. Θα μας βοηθήσει επίσης στη λήψη πραγματικών αποφάσεων σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου μας με στόχο πάντα το υψηλότερο επίπεδο της παραγωγικότητας του προσωπικού μας", ανέφερε ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ .

Ο κ. Δημητρίου, Γενικός Διευθυντής της DeltaSoft Ltd δήλωσε: «Η λύση DeltaLink ALTUS παρέχει πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη του τομέα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού συμπεριλαμβανομένης και της Μισθοδοσίας σε cloud πλατφόρμα. Η συνεργασία με την SAP για την δημιουργία μιας τέτοιας πλατφόρμας μας επιτρέπει να προσφέρουμε απλοποίηση, αποδοτικότητα και ευελιξία στο  χειρισμό πολύπλοκων εργασιών και συνάμα ευκολία στη χρήση, κάτι που αναμένει κάποιος από μια λύση τύπου Software as a Service, παραμένοντας έτσι πιστοί στη δέσμευση μας για προσφορά εργαλείων και εφαρμογών που θεωρούνται best of breed. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μέλλον του τομέα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού οδεύει σταθερά προς το Cloud. Με εμπειρία που ξεπερνά τα 15 χρόνια σε λύσεις λογισμικού HCM, η DeltaSoft αποτελεί  εγγύηση για όλα τα πιο πάνω.»

 

Δειτε Επισης

Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας