Διεθνές συνέδριο της Wargaming στην Κύπρο

Μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συναντήσεις προγραμματιστών ηλεκτρονικών παιγνιδιών φέρνει στην Κύπρο η Wargaming.net. Η εταιρεία, η οποία έχει επιλέξει την Κύπρο ως την παγκόσμια έδρα της, φιλοξενεί τις επόμενες μέρες πέραν των 1300 από τους καλύτερους προγραμματιστές ηλεκτρονικών παιγνιδιών του κόσμου, για να πάρουν μέρος σε συνέδριό της με την επωνυμία DevCon.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Νοεμβρίου στη Λευκωσία, στους χώρους του «Φιλοξενία», οι οποίοι έχουν εδώ και μέρες διαμορφωθεί και εξοπλισθεί με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα για να υποδεχθούν τις παρουσιάσεις, τα εργαστήρια και τις συζητήσεις που θα γίνουν.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου, τηλεπικοινωνιακός χορηγός του οποίου είναι η Cablenet, θα βρεθούν οι σχεδιασμοί και οι συζητήσεις για την εξέλιξη των ψηφιακών «ζωντανών» παιγνιδιών, που αποτελούν μια συνεχώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία με τεράστιους κύκλους εργασιών.

Σε δηλώσεις του για τη σημασία του συνεδρίου, ο CEO της Wargaming.net Victor Kislyi, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο συναρπαστική εσωτερική συνάντηση της εταιρείας. Η Wargaming ενώνει τα καλύτερα μυαλά της βιομηχανίας. Το DevCon είναι μια τεράστια πλατφόρμα. Η ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών και εμπειριών είναι πολύ σημαντικά εργαλεία για την ανάπτυξη της εταιρείας και την επέκταση της συνεργασίας των στελεχών μας στις διάφορες χώρες».   

Η Wargaming.net εργοδοτεί περίπου 3.500 υπαλλήλους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι προγραμματιστές παιγνιδιών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με γραφεία σε 16 χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Λευκορωσία, η Ιαπωνία, η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ρωσσία και η Κορέα.

Δειτε Επισης

Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)
Κατιάνα Μούσα: Η ECOMMBX βλέπει μπροστά, τα καλύτερα έρχονται (vid)
ΚΟΕ Πανεπιστημίου Κύπρου: Οριακή βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Απρίλιο
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσούζουν οι τιμές κρέατος και ελαιολάδου
Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το βραβείο που πήραμε στα IN Business Awards (vid)
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP
Μάκης Κεραυνός: Σε υγιή πορεία παρά τις σημαντικές προκλήσεις και αβεβαιότητες η κυπριακή οικονομία
Αφροδίτη Ψαρά και Γιώργος Ψαράς: Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα (vid)
Σοφία Βορκά: Αποτέλεσμα καθημερινής εργασίας για μια βιώσιμη ζωή στο σπίτι η βράβευση της IKEA (vid)